Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Strap On

Strap on er sexleketøyet som er en berikelse for alle lekne par. I denne kategorien finner du et bredt utvalg av parleketøy til både kvinner og menn. Finn den beste strap on for deg, fra liten til stor og med og uten vibrasjon.
Sortering: Bestselgere

Strap-On


Vi har alle forskjellige preferanser når det kommer til sex, og noen ganger kan det være spennende å prøve noe nytt. En strap on kan være en morsom og spennende måte å utforske nye seksuelle opplevelser på. En strap on er en dildo som festes til en sele eller et belte, som deretter kan brukes til å penetrere en partner.
Det finnes mange forskjellige typer strap on, inkludert vibrerende strap on og dobbeltsidige strap on. Noen er designet for å gi ekstra stimulering til bæreren, mens andre er utformet for å gi mer realistiske opplevelser. Uansett hva du er ute etter, finnes det en strap on som passer for deg. Det kan også være en flott måte å utforske maktbalansen i et forhold på, og mange mennesker finner det spennende å bytte roller og prøve noe nytt.

Ulike typer strap-ons:

Vi elsker strap-ons fordi de gir oss muligheten til å utforske nye seksuelle opplevelser. Det finnes mange forskjellige typer strap-ons, og vi vil gjerne dele noen av våre favoritter med dere.
• Dobbelt strap-on:
Dobbelt strap-ons er perfekte for par som ønsker å dele en penetrerende opplevelse. Disse strap-ons har to dildoer, en for hver partner. De kan brukes samtidig eller en etter en, og gir en unik følelse av samhandling og intimitet. Dobbelt strap-ons finnes i forskjellige størrelser og materialer, slik at du kan finne den som passer best for deg og din partner.
• Hul strap-on:
Hul strap-ons er designet for menn som ønsker å øke størrelsen på penisen sin eller som har ereksjonsproblemer. Disse strap-ons har en hul dildo som mannen kan plassere penisen sin inni. Dette gir mannen muligheten til å penetrere partneren sin selv om han ikke har en ereksjon. Hul strap-ons finnes også i forskjellige størrelser og materialer.
• Vibrerende strap-on:
Vibrerende strap-ons gir ekstra stimulering til både den som bruker den og partneren. Disse strap-ons har en vibrator innebygd i dildoene, og kan justeres til forskjellige hastigheter og vibrasjonsmønstre. Vibrerende strap-ons finnes også i forskjellige størrelser og materialer.

Bruk Av strap-ons:

• Forberedelse:
Før vi begynner å bruke en strap-on, er det viktig å sørge for at vi har alt vi trenger og at vi er forberedt på hva som skal skje. Her er noen tips for å gjøre forberedelsene enklere:
Velg riktig størrelse: Det er viktig å velge en størrelse som passer både brukeren og mottakeren. Det kan være lurt å starte med en mindre størrelse og gradvis øke størrelsen etter hvert som man blir mer erfaren.
• Rengjør strap-onen grundig:
Før bruk bør strap-onen rengjøres grundig med varmt vann og mild såpe. Dette vil bidra til å redusere risikoen for infeksjoner.
• Bruk glidemiddel:
Det er viktig å bruke rikelig med glidemiddel for å redusere friksjon og ubehag under bruk. Velg et glidemiddel som er kompatibelt med materialet på strap-onen.
• Bruksteknikker:
Når vi er forberedt og klar til å bruke strap-onen, er det viktig å følge noen grunnleggende teknikker for å sikre en trygg og behagelig opplevelse. Her er noen tips for å komme i gang:
• Kommunikasjon:
Kommunikasjon er nøkkelen til en vellykket opplevelse. Snakk med partneren din om hva som føles bra og hva som ikke gjør det. Sørg for å sjekke inn med hverandre underveis for å sikre at begge har det bra.
• Stillinger:
Det finnes mange forskjellige stillinger som kan brukes med en strap-on. Prøv å eksperimentere med forskjellige stillinger for å finne ut hva som fungerer best for dere.
• Bevegelser:
Når du bruker en strap-on, er det viktig å være forsiktig og gradvis øke tempoet og dybden etter hvert som du blir mer komfortabel. Husk å følge partnerens ledelse og bevege deg i takt med dem.
• Etterarbeid:
Etter bruk bør strap-onen rengjøres grundig og desinfiseres. Dette vil bidra til å redusere risikoen for infeksjoner og forlenger levetiden til strap-onen.

Valg av riktig strap-on


Å velge riktig strap-on kan være en utfordring. Det finnes mange forskjellige typer og størrelser på markedet, og det kan være vanskelig å vite hva som vil fungere best for deg og din partner. I denne seksjonen vil vi gi deg noen tips og råd for å hjelpe deg med å velge riktig strap-on.
• Materiale:
Det første du bør vurdere når du velger en strap-on er materialet. Strap-ons kan være laget av alt fra silikon til lær, og hvert materiale har sine egne fordeler og ulemper. Her er noen av de vanligste materialene brukt til å lage strap-ons:
Silikon er for eksempel mykt, fleksibelt og hygienisk, men kan være kostbart. En strap-on-sele i lær er mer holdbart og ser bra ut, men enkelte modeller kan være ubehagelige å ha på seg. PVC (gummi) er et rimeligere materiale, og enkelt å rengjøre, men er ikke like holdbart som for eksempel silikon. En strap-on av glass gir en helt annen, unik følelse da den er glattere og hardere enn andre typer, men den kan være mer skjør, og vanskeligere å bruke.
• Størrelse:
Størrelsen på strap-onen du velger, er også viktig. Det er viktig å velge en størrelse som passer både deg og partneren din. Hvis strap-onen er for stor eller for liten, kan det føre til ubehag eller til og med skade. Her er noen tips for å velge riktig størrelse:
- Mål omkretsen og lengden på penis eller dildo som du vil bruke som en strap-on.
- Velg en størrelse som er komfortabel for deg og partneren din.
- Husk at størrelsen på strap-onen kan påvirke følelsen under bruk, - så velg en størrelse som gir deg den ønskede følelsen.
• Form:
Formen på strap-onen kan også påvirke opplevelsen. Når du velger en form, er det viktig å tenke på hva som vil være mest behagelig og stimulerende for deg og partneren din. Noen strap-ons har en realistisk form, mens andre har en mer abstrakt form. Her er noen av de vanligste formene for strap-ons:
- Realistisk: Disse strap-onsene ser ut og føles som en ekte penis. De kan være laget av silikon, PVC eller glass.
- Abstrakt: Disse strap-onsene har en mer stilisert form og kan være laget av forskjellige materialer, inkludert lær og PVC.
- Dobbel: Disse strap-onsene er laget for å brukes av to personer samtidig. De har vanligvis to dildoer som er festet til et felles belte.
Vi håper at disse tipsene vil hjelpe deg med å velge riktig strap-on for deg og din partner. Husk å ta deg tid til å finne en strap-on som passer for deg og ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige størrelser og former.
Les mer