Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Taboom

Eksklusivt bondageutstyr sikrer deg kvalitetstid med din partner. Kvalitet og design er basert på de høye kravene som stilles til gode BDSM-produkter, hvor fokuset skal være på deres nytelse og fantasier. Gi deg selv en luksuriøs bondageopplevelse med utstyr i vegansk lær fra Taboom!
Sortering: Bestselgere

Hva er Taboom?


Taboom er en spennende og leken verden som venter på å bli utforsket. Det er en serie av erotiske produkter designet for å krydre intime øyeblikk og gi en ny dimensjon til kjærlighetslivet. Innenfor denne kategorien finner du håndjern - et populært og pirrende tilbehør som kan gi et ekstra spennende element til dine erotiske opplevelser.

Hvem passer Taboom og håndjern for?


Taboom og håndjern er perfekte for alle som ønsker å krydre sitt kjærlighetsliv, uansett om du er nybegynner eller erfaren innenfor det erotiske universet. Disse produktene kan benyttes av par som ønsker å utforske nye sider ved sin intimitet, eller av single som ønsker å legge til et ekstra nivå av spenning til deres solo-eventyr.

Unike fordeler og egenskaper


Taboom-produkter er kjent for sin høye kvalitet, brukervennlighet og innovative design. De er laget for å gi maksimal nytelse og komfort, og kan enkelt tilpasses individuelle preferanser og behov. Håndjernene kommer med justerbare stropper, slik at de passer til alle håndstørrelser, og er polstret for å sikre komfort under bruk. Med Taboom, får du produkter som er laget for å vare, og som kan gi deg utallige timer med nytelse.

Hvorfor du bør prøve Taboom


Å prøve Taboom kan være det lille ekstra som tar dine erotiske opplevelser til nye høyder. Med Taboom og håndjern kan du utforske en verden av sensuell nytelse og spenning, enten alene eller med en partner. Disse produktene er designet for å gi deg en unik opplevelse som du vil huske lenge.
Les mer