Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Rocks-Off

Rocks-Off er Europas største produsent av sexleketøy med eget merke. Denne britiske produsenten lager helt unike produkter for han og henne, med egenutviklede materialer for å sikre høyest mulig kvalitet. Ser du etter noe litt utenom det vanlige er Rocks-Off merket for deg.
Sortering: Bestselgere
Skru opp moroa med soveromsleker fra Rocks-off! Enten du leter etter en prostatavibrator for å overraske partneren din eller du vil eksperimentere med buttplugger sammen, har vi sexleketøyene for deg.
Prostatavibratorer kan øke gleden for både menn og kvinner ved å stimulere prostatakjertelen, noe som fører til mer intense orgasmer. Rocks-Off sitt brede utvalg av vibrerende prostatastimulatorer kommer i diskrete design som er enkle å bruke under solo- eller partnerlek.
Buttplugger er en annen favoritt for å krydre intimiteten, og kommer i en rekke størrelser, former og materialer som passer alle erfaringsnivåer. Begynn med en grunnleggende anaplugg og jobb deg opp til mer avanserte design etter hvert som du får selvtillit.
Vibrerende analleketøy kan gi nye opplevelser som gir deg lyst på mer. Med kvalitetsprostatavibratorer, buttplugger og vibratorer for enhver anledning, har Rocks-Off alt du trenger for å oppdage nye høyder av nytelse. Se gjennom utvalget av sexleketøy til Rocks-Off i dag og forbered deg på å skru varmen helt opp på soverommet!
Les mer