Sponsorater og markedsføring - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS ORGASMEKREM fra RFSU når du handler denne uken! Kampanjen gjelder kun tom. 9. august.Vi gir deg GRATIS ORGASMEKREM på kjøpet tom. 09.08!
Sponsorater og markedsføring

Sponsorater og markedsføring

Vi i Nytelse.no mottar en rekke henvendelser med spørsmål om å sponse større og mindre arrangementer, russ, bloggere og utdrikningslag. Vi leser igjennom alle søknader, men har dessverre ikke mulighet til å sponse alle. For søknad om sponsormidler eller samarbeid sender du en epost til geir@nytelse.no.

Seriøsitet og ansvar

Før du søker om sponsing eller andre typer samarbeid er det viktig at du har en idé om hvordan Nytelse.no passer inn i ditt konsept. Vi ønsker i hovedsak å støtte arrangementer, saker eller personer som har en naturlig kobling til vår profil. Vi setter ingen begrensninger og tar i mot alle gode ideér med takk, men det hjelper å ha en tanke om hvordan du eller ditt arrangement kan dra nytte av vår hjelp.

Nytelse.no har tidligere støttet studentarrangementer, Pride-festivaler, russebusser, lanseringsfester, filmprosjekter, ideelle organisasjoner, veldedige arrangementer og lokale sammenkomster, for å nevne noe. Vi leser hver søknad vi mottar nøye.

Studentrabatt

Alle studenter og russ får 20% studentrabatt hos Nytelse.no. Se ditt studentnettverk for unike rabattkoder for studenter, eller kontakt kundeservice@nytelse.no så hjelper vi deg.