Sponsorater og markedsføring - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Sponsorater og markedsføring

Sponsorater og markedsføring

Vi i Nytelse.no mottar en rekke henvendelser med spørsmål om å sponse større og mindre arrangementer, russ, bloggere og utdrikningslag. Vi leser igjennom alle søknader, men har dessverre ikke mulighet til å sponse alle. For søknad om sponsormidler eller samarbeid sender du en epost til marius@nytelse.no.

Seriøsitet og ansvar

Før du søker om sponsing eller andre typer samarbeid er det viktig at du har en idé om hvordan Nytelse.no passer inn i ditt konsept. Vi ønsker i hovedsak å støtte arrangementer, saker eller personer som har en naturlig kobling til vår profil. Vi setter ingen begrensninger og tar i mot alle gode ideér med takk, men det hjelper å ha en tanke om hvordan du eller ditt arrangement kan dra nytte av vår hjelp.

Nytelse.no har tidligere støttet studentarrangementer, Pride-festivaler, russebusser, lanseringsfester, filmprosjekter, ideelle organisasjoner, veldedige arrangementer og lokale sammenkomster, for å nevne noe. Vi leser hver søknad vi mottar nøye.

Studentrabatt

Alle studenter og russ får 20% studentrabatt hos Nytelse.no. Se ditt studentnettverk for unike rabattkoder for studenter, eller kontakt kundeservice@nytelse.no så hjelper vi deg.

Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!