Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Pisker

BDSM pisker, floggers og paddles brukes til myke slag og sakte stryking for å pirre erogene soner og frembringe lysten til nye høyder. Få ting er vel mer opphissende enn en truende kiling mens du venter på smerte som setter kroppen i brann og gjør parleken til noe hensynsløst og rått.
Pisker er et klassisk verktøy innen BDSM, og kan brukes til å levere kontrollerte slag på forskjellige områder av kroppen. Enten du foretrekker en myk og sensuell følelse eller en mer intens smerte, har vi pisker som passer til ulike preferanser og er laget av materialer av høy kvalitet. Våre floggers, med sine mange tynne remser, gir en bredere slagflate og kan brukes til å variere intensiteten og stimulansen. De er ideelle for de som ønsker å utforske forskjellige teksturer og sensasjoner.
Hvis du foretrekker en mer distinkt følelse, kan våre paddles være et perfekt valg. Paddles er flate redskaper vanligvis laget av lær eller tre, og gir et solid og bestemt slag som kan etterlate en tydelig følelse på huden. Disse produktene er ideelle for de som ønsker å oppleve en mer intens stimulering og dominans.
Pisker, floggers og paddles er designet for å utforske sensuelle pirringer, smertefull nytelse og maktutveksling mellom partnere. Våre BDSM-pisker og slagredskaper er nøye utformet med tanke på både estetikk og funksjonalitet, slik at du kan oppnå den perfekte balansen mellom smerte og nytelse.
Les mer
Sortering: Bestselgere