Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Pisker

BDSM pisker, floggers og paddles brukes til myke slag og sakte stryking for å pirre erogene soner og frembringe lysten til nye høyder. Få ting er vel mer opphissende enn en truende kiling mens du venter på smerte som setter kroppen i brann og gjør parleken til noe hensynsløst og rått.
Pisker er et klassisk verktøy innen BDSM, og kan brukes til å levere kontrollerte slag på forskjellige områder av kroppen. Enten du foretrekker en myk og sensuell følelse eller en mer intens smerte, har vi pisker som passer til ulike preferanser og er laget av materialer av høy kvalitet. Våre floggers, med sine mange tynne remser, gir en bredere slagflate og kan brukes til å variere intensiteten og stimulansen. De er ideelle for de som ønsker å utforske forskjellige teksturer og sensasjoner.
Hvis du foretrekker en mer distinkt følelse, kan våre paddles være et perfekt valg. Paddles er flate redskaper vanligvis laget av lær eller tre, og gir et solid og bestemt slag som kan etterlate en tydelig følelse på huden. Disse produktene er ideelle for de som ønsker å oppleve en mer intens stimulering og dominans.
Pisker, floggers og paddles er designet for å utforske sensuelle pirringer, smertefull nytelse og maktutveksling mellom partnere. Våre BDSM-pisker og slagredskaper er nøye utformet med tanke på både estetikk og funksjonalitet, slik at du kan oppnå den perfekte balansen mellom smerte og nytelse.
Les mer
Sortering: Bestselgere
Oppdag en ny dimensjon av nytelse med pisker, crops og paddles fra Nytelse.no. Vår brede samling av pisker, slagvåpen og annet BDSM-utstyr egner seg til både nybegynnere og erfarne, og tilbyr alt fra enklere paddles, til heftige metallfloggers.
Enten du bare er nysgjerrig på BDSM eller klar til å omfavne livsstilen fullt ut, har vi det du trenger for å utforske fantasiene dine på en trygg og ansvarlig måte. Våre høykvalitetsprodukter er laget av kroppssikre materialer og designet for optimal komfort.
Vårt utvalg av pisker inkluderer single-tail og multi-tail varianter i ulike lengder og materialer. Føl spenningen ved BDSM mens du slipper deg løs og utforsker nye ting med partneren din. Begrens kjæresten din ved å bruke våre håndjern, ankelmansjetter, blindfolds eller ballgags.

Ta kontroll eller gi fra deg den helt – valget er ditt. Uansett hva du ønsker, har vi verktøyene for å låse opp nye nivåer av intimitet og forbindelse med den rette partneren. Vårt kunnskapsrike og diskrete kundeserviceteam kan hjelpe deg med å veilede deg til de perfekte produktene for å matche opplevelsesnivået og målene dine. Så hvis du er klar til å utforske påvirkningslek, bondage eller dominans og underkastelse på en trygg og etisk måte, kom og besøk Nytelse.no for de nyeste og beste piskene og BDSM-produktene. Vi garanterer en handleopplevelse tilpasset akkurat dine behov.
Les mer