Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Prostatavibrator

Mannens «g-punkt», også kalt «p-punkt» - er faktisk prostata som er et område for nytelse du absolutt ikke burde nekte deg. Javisst kan det være kinking å komme skikkelig til, men med dagens spesialtilpassede sexleketøy fra nytelse.no så er det langt enklere. Vi har en rekke prostata-plugger, dildoer og vibratorer som er skreddersydd for å stimulere «g-punktet» til menn.
Sortering: Bestselgere

Prostatavibrator


Vi lever i en tid hvor det er stadig mer akseptert å utforske sin egen seksualitet og prøve ut nye ting. En av de nye trendene er prostatavibratorer. Selv om det kan høres ut som et tabu-tema, er det faktisk mange fordeler med å bruke en prostatavibrator!
En prostatavibrator er en vibrator som er laget for å stimulere prostata, som er en kjertel som finnes hos menn. Mange menn har oppdaget at stimulering av prostata kan gi en mer intens orgasme og økt nytelse under sex. Prostatavibratorer kan også være nyttige for menn som lider av erektil dysfunksjon, eller som har problemer med å oppnå orgasme.
Fordelene med å bruke en prostatavibrator er mange. Det kan hjelpe deg å oppdage nye former for nytelse, øke din seksuelle selvtillit og forbedre din seksuelle helse. Det er viktig å velge riktig prostatavibrator og å bruke den riktig, samt å forstå sikkerhetsaspektene ved bruk av den. Med riktig kunnskap og forståelse kan en prostatavibrator være et nyttig og spennende tillegg til ditt sexliv.

Hva er en prostatavibrator?


Vi er svært begeistret for å introdusere deg til en av de mest spennende sexleketøyene på markedet i dag - prostatavibratorer! Som navnet antyder, er en prostatavibrator et sexleketøy som er spesielt utformet for å stimulere prostata, også kjent som det mannlige g-punktet.
Disse vibratorene er utformet for å gi en intens og dyp stimulering av prostata, noe som kan føre til en rekke fantastiske opplevelser og orgasmer. Prostatavibratorer har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor - de kan gi en helt ny dimensjon til sexlivet ditt!
En prostatavibrator er vanligvis formet som en liten stav eller en buttplug, med en buet ende som er spesielt utformet for å treffe prostata med full styrke. I tillegg vil en prostatavibrator sende deilige vibrasjoner mot p-punktet som får det til å ile gjennom hele kroppen. Det finnes mange ulike varianter, fra enkle vibrerende plugger til mer avanserte modeller med fjernkontroll og app-styring.
Det er viktig å merke seg at prostatavibratorer ikke bare er for homofile menn - de kan også brukes av heterofile par som ønsker å utforske nye former for nytelse og intimitet. Uansett hva dine preferanser er, er det en prostatavibrator der ute som vil hjelpe deg med å oppleve nye høyder av nytelse og tilfredsstillelse!

Fordelene med prostatavibrator:


Vi kan ikke understreke nok hvor spennende og tilfredsstillende det kan være å bruke en prostatavibrator. Her er noen av fordelene med å bruke en prostatavibrator:
• Økt Seksuell Nytelse:
Prostata er et veldig følsomt område, og stimulering av prostata kan føre til intense orgasmer. En prostatavibrator kan gi presis stimulering av prostata, noe som kan øke seksuell nytelse og gi deg orgasmer du aldri har opplevd før.
• Bedre Prostatahelse:
Prostatahelse er viktig for menn i alle aldre. Regelmessig prostatastimulering kan bidra til å redusere risikoen for prostatakreft og andre prostatarelaterte problemer. En prostatavibrator kan gi deg denne stimuleringen på en enkel og effektiv måte.
• Bedre Seksuell Funksjon:
Prostatastimulering kan også bidra til å forbedre seksuell funksjon. Det kan øke blodstrømmen til penis, noe som kan føre til hardere ereksjoner og bedre seksuell ytelse. En prostatavibrator kan hjelpe deg med å oppnå dette på en enkel og morsom måte.
• Økt Intimitet:
Å bruke en prostatavibrator sammen med partneren din kan være en veldig intim opplevelse. Det kan øke tilliten og intimiteten mellom dere, og bidra til å styrke forholdet deres. Det kan også være en morsom måte å utforske hverandres kropper på og lære nye ting om hverandre.

Velge riktig prostatavibrator:


Når det gjelder å velge en prostatavibrator, er det viktig å finne den som passer dine behov og preferanser. Her er noen faktorer å vurdere når du velger riktig prostatavibrator.
• Materiale:
Materialet som prostatavibratoren er laget av, er viktig å vurdere. De vanligste materialene er silikon, glass og metall. Silikon er mykt og fleksibelt, og det er enkelt å rengjøre med vibratorrens og vann. Glass og metall er mer harde og gir en annen følelse, og kan kokes etter bruk for å bli helt bakteriefrie. Velg det materialet som føles mest behagelig for deg.
• Størrelse:
Størrelsen på prostatavibratoren er også viktig å vurdere. Det er viktig å velge en størrelse som passer kroppen din og gir deg den stimuleringen du ønsker. Noen prostatavibratorer er små og diskrete, mens andre er større og mer kraftfulle. Velg størrelsen som passer best for deg.
• Funksjoner:
Det finnes mange forskjellige funksjoner å vurdere når du velger en prostatavibrator. Noen vibrerer bare, mens andre har flere hastigheter og vibrasjonsmønstre. Noen har også ekstra funksjoner, som fjernkontroll eller app-styring. Velg en prostatavibrator med de funksjonene du ønsker og trenger.

Sikkerhetsaspekter ved bruk av prostatavibrator


Når det gjelder bruk av en prostatavibrator, er det viktig å ta hensyn til sikkerhetsaspekter for å unngå skade og for å sikre en hygienisk opplevelse. Her er noen viktige punkter å huske på:
• Rengjøring:
Før og etter bruk må du sørge for å rengjøre prostatavibratoren grundig med mild såpe, eller vibratorrens, og varmt vann. Dette vil bidra til å hindre infeksjoner og opprettholde god hygiene. Sjekk om vibratoren er vanntett før du senker den i vann, og unngå å bruke sterke rengjøringsmidler som kan skade materialet.
• Glidemiddel:
Bruk alltid et vannbasert glidemiddel når du bruker en prostatavibrator av silikon. Dette vil bidra til å redusere friksjon og ubehag, samt beskytte materialet mot slitasje. Unngå å bruke oljebaserte glidemidler, da disse kan skade materialet og redusere levetiden til vibratoren. Er prostatavibratoren din laget av for eksempel metall eller glass, kan du gjerne bruke silikonbaserte glidemidler. Dette varer gjerne lenger enn vannbaserte glidemidler, og kan også føles glattere.
• Bruk:
Før du bruker prostatavibratoren, må du sørge for at den er fulladet og at du har valgt riktig innstilling for din egen komfort. Start alltid forsiktig og øk gradvis intensiteten etter behov. Unngå å bruke vibratoren i mer enn 30 minutter av gangen, da dette kan føre til overstimulering og ubehag.
• Hygiene:
For å unngå infeksjoner eller skade, må du aldri dele din prostatavibrator med andre. Det kan også være lurt å bruke en kondom på vibratoren for å hindre spredning av bakterier. Pass også på å vaske hendene grundig før og etter bruk.
• Sjekk for skader:
Før du bruker prostatavibratoren, må du sjekke den for eventuelle skader eller sprekker. Hvis du oppdager noen skader, må du ikke bruke vibratoren, og heller ta kontakt med leverandør for en eventuell erstatning.
Ved å følge disse sikkerhetsaspektene, kan du nyte en trygg og hygienisk opplevelse med din prostatavibrator. Lykke til!
Les mer