Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

G-punkt

G-Punktvibratorer - Alt du trenger å vite
G-punktvibratorer er et populært sexleketøy som er spesielt designet for å stimulere kvinnens g-punkt. Dette punktet ligger noen centimeter innenfor skjedeåpningen mot magen og består av følsomme nerver og kjertler. Noen jenter får orgasme når dette punktet stimuleres og med en spesialdesignet vibrator øker du sjansen for å gi deg sev intense orgasmer. Disse vibratorene kommer i mange forskjellige former og størrelser og kan være et flott tillegg med og uten partner.
Før du kjøper en g-punkt vibrator er det viktig å vurdere størrelsen, materialet og funksjonene. Noen vibratorer har flere hastigheter og vibrasjonsmønstre, mens andre har roterende perler eller andre funksjoner som oppvarming eller fjernkontroll. Det er også viktig å velge en størrelse og form som passer dine behov og preferanser.
Når du bruker en g-punktvibrator er det viktig å bruke rikelig med glidemiddel for å øke komforten og nytelsen. Det kan også være lurt å eksperimentere med ulike hastigheter og vibrasjonsmønstre for å finne ut hva som fungerer best for deg.
G-punktvibratorer kan være en fantastisk måte å utforske din egen seksualitet på og kan gi deg intense og tilfredsstillende orgasmer. Utforsk de forskjellige alternativene og velg en g-punktvibrator som kan gi deg den ultimate nytelsen og gleden.
Les mer
Sortering: Bestselgere
G-punktet har lenge vært et mysterium, men med den økende populariteten til g-punktvibratorer, kan kvinner nå oppleve en helt ny type nytelse. Disse spesielle vibratorer er designet for å stimulere g-punktet, som kan føre til dypere og mer intense orgasmer.
Hva Er G-Punktvibratorer?
G-punktvibratorer er en type sexleketøy som er spesielt utviklet for å stimulere kvinnens G-punkt. Dette er en erogen sone som befinner seg inne i skjeden, og som kan gi dype og intense orgasmer. Med hjelp av en G-punktvibrator kan du oppleve en helt ny type nytelse.
Disse vibratorene har en buet form som gjør det enkelt å nå G-punktet. De er vanligvis laget av kroppssikker silikon som er skånsomt mot huden og enkel å rengjøre. Mange av produktene er også vanntette, slik at du kan bruke dem i dusjen eller badekaret.
G-punktvibratorer kommer i mange forskjellige størrelser og former, slik at du kan finne en som passer til dine preferanser. Noen har også ulike vibrasjonsmønstre og hastigheter, slik at du kan tilpasse stimuleringen etter dine behov.
Det kan være litt vanskelig å finne G-punktet til å begynne med, men med litt øvelse og tålmodighet vil du mest sannsynlig oppleve en helt ny type orgasme. Vi anbefaler å bruke litt glidemiddel for å gjøre opplevelsen mer behagelig og komfortabel.
Bruk av G-Punktvibratorer:
Forberedelse
Før du bruker en G-punktvibrator, er det viktig å sørge for at den er ren og klar til bruk. Vi anbefaler å vaske vibratoren med mild såpe og varmt vann før og etter hver bruk. Du kan også bruke en spesiell sexleketøyrens for å være sikker på at den er helt ren. Det er også viktig å påføre et vannbasert glidemiddel på vibratoren før bruk for å gjøre opplevelsen mer komfortabel og behagelig.
Typer Av G-Punktvibratorer:
Når det kommer til G-punktvibratorer finnes det mange forskjellige typer å velge mellom. Her vil vi se nærmere på de to vanligste typene - silikon og plast.
Silikon
Silikon G-punktvibratorer er en av de mest populære typene på markedet. Dette skyldes hovedsakelig at silikon er et mykt og fleksibelt materiale som er behagelig mot huden. Silikon er også hypoallergent, noe som betyr at det er svært sjelden at noen opplever allergiske reaksjoner på dette materialet.
Silikon G-punktvibratorer kan være litt dyrere enn plast vibratorer, men de er også mer slitesterke og kan vare lenger. De fleste silikon G-punktvibratorer kommer med forskjellige hastigheter og vibrasjonsmønstre, slik at du kan finne den perfekte innstillingen som passer for deg.
Plast
Plast G-punktvibratorer er vanligvis billigere enn silikon vibratorer, men de kan også være mindre behagelige å bruke. Plast er et fastere materiale enn silikon, noe som kan gjøre det vanskeligere å finne den perfekte vinkelen for stimulering av g-punktet.
Plast G-punktvibratorer kan også være mer støyende enn silikon vibratorer, så hvis du ønsker å bruke den diskret, kan det være lurt å velge en silikon G-punktvibrator i stedet.

Uansett hvilken type G-punktvibrator du velger, er det viktig å huske på å bruke rikelig med glidemiddel og ta deg tid til å utforske kroppen din og finne ut hva som føles best for deg.
Hvordan Velge En G-Punktvibrator
Når du skal velge en g-punktvibrator, er det viktig å finne en som passer dine behov og preferanser. Her er noen faktorer å vurdere når du velger en g-punktvibrator:
Størrelse
G-punktvibratorer kommer i ulike størrelser, fra små og diskrete til større og mer kraftfulle. Det er viktig å finne en størrelse som passer din komfortnivå og preferanser. Hvis du er nybegynner, kan det være lurt å starte med en mindre vibrator og jobbe deg opp til større størrelser etter hvert.
Form
Formen på en g-punktvibrator kan variere fra rette til bøyde og krumme. En bøyd eller krum vibrator er vanligvis mer effektiv til å treffe g-punktet, men det er viktig å finne en form som passer din anatomi og behov.
Funksjonalitet
G-punktvibratorer kan ha ulike funksjoner, som ulike vibrasjonsmønstre og hastigheter. Noen vibrerende egg har også fjernkontroll, som kan være praktisk hvis du vil gi kontrollen til en partner. Det kan være lurt å velge en vibrator med flere funksjoner og hastigheter, slik at du kan tilpasse stimuleringen til dine preferanser.

Når du har vurdert disse faktorene, kan du finne en g-punktvibrator som passer dine behov og gir deg den stimuleringen du ønsker.

Sikkerhetstips
Når det gjelder bruk av g-punktvibratorer, er det viktig å ta hensyn til sikkerhetstiltakene. Her er noen tips som kan hjelpe deg å bruke din g-punktvibrator på en trygg og sunn måte:
Rengjøring: Før og etter bruk av g-punktvibrator, må du rengjøre den grundig med mild såpe og varmt vann. Dette vil bidra til å redusere risikoen for infeksjoner og andre helseproblemer. Unngå å bruke alkoholbaserte rengjøringsmidler, da dette kan skade materialet på vibratoren.
Bruk av glidemiddel: Det er viktig å bruke et vannbasert glidemiddel når du bruker en g-punktvibrator. Dette vil bidra til å redusere friksjon og ubehag. Unngå å bruke oljebaserte eller silikonbaserte glidemidler, da dette kan skade materialet på vibratoren.
Bruk av batterier: Hvis g-punktvibratoren bruker batterier, må du sørge for å bruke de riktige typene batterier. Feil type batterier kan føre til skade på vibratoren eller til og med farlige situasjoner.
Bruk av vibrasjonsstyrke: Når du bruker g-punktvibratoren, må du starte med lav vibrasjonsstyrke og gradvis øke styrken. Dette vil bidra til å unngå ubehag eller skade på kroppen din.
Bruk av riktig størrelse: Det er viktig å velge en g-punktvibrator som passer til kroppen din. For store eller for små vibratorer kan føre til ubehag eller skade på kroppen din.
Ikke del med andre: Det er viktig at du ikke deler din g-punktvibrator med andre. Dette kan føre til spredning av infeksjoner og andre helseproblemer.

Uansett hvilken G-punktvibrator du velger, er det viktig å huske på å ta vare på produktet ditt ved å rengjøre det grundig etter bruk og oppbevare det på en trygg og sikker måte.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!