Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTDES23! Tilbudet gjelder kun ut søndag 11. desember!200 kroner i rabatt med NYTDES23 - kun tom. 11.12!
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

G-punkt

G-Punktvibratorer - Alt du trenger å vite
G-punktvibratorer er et populært sexleketøy som er spesielt designet for å stimulere kvinnens g-punkt. Dette punktet ligger noen centimeter innenfor skjedeåpningen mot magen og består av følsomme nerver og kjertler. Noen jenter får orgasme når dette punktet stimuleres og med en spesialdesignet vibrator øker du sjansen for å gi deg sev intense orgasmer. Disse vibratorene kommer i mange forskjellige former og størrelser og kan være et flott tillegg med og uten partner.
Før du kjøper en g-punkt vibrator er det viktig å vurdere størrelsen, materialet og funksjonene. Noen vibratorer har flere hastigheter og vibrasjonsmønstre, mens andre har roterende perler eller andre funksjoner som oppvarming eller fjernkontroll. Det er også viktig å velge en størrelse og form som passer dine behov og preferanser.
Når du bruker en g-punktvibrator er det viktig å bruke rikelig med glidemiddel for å øke komforten og nytelsen. Det kan også være lurt å eksperimentere med ulike hastigheter og vibrasjonsmønstre for å finne ut hva som fungerer best for deg.
G-punktvibratorer kan være en fantastisk måte å utforske din egen seksualitet på og kan gi deg intense og tilfredsstillende orgasmer. Utforsk de forskjellige alternativene og velg en g-punktvibrator som kan gi deg den ultimate nytelsen og gleden.
Les mer
Sortering: Bestselgere