Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Bloom

Elegante og fargerike vibratorer fra Bloom med en unik Swipe-funksjon. Velg vibrasjonsnivå og -rytme med en enkel bevegelse, hver vibrator har også kraftige og stillegående motorer.
Sortering: Bestselgere

Hva er Bloom?


En revolusjonerende klitorisvibrator som tar din intime nytelse til nye høyder. Denne klitorisvibratoren er designet for å stimulere den mest følsomme delen av kvinnekroppen, og lover en opplevelse som er like unik som den er intens.

Hvem passer Bloom og klitorisvibrator for?


Bloom er for alle kvinner som ønsker å oppleve en dypere, mer intens nytelse. Enten du er singel og ønsker å forstå din egen kropp bedre, eller i et forhold og søker etter nye måter å krydre ditt intime liv på, er Bloom det perfekte valget. Klitorisvibratorer som Bloom er også utmerkede hjelpemidler for kvinner som har vanskeligheter med å oppnå orgasme gjennom samleie, og gir en direkte og kraftig stimulering.

Unike fordeler og egenskaper


Bloom er mer enn bare en klitorisvibrator. Den er et høyteknologisk sexleketøy som kombinerer innovativ design med kraftig ytelse. Med sin slanke form og myke silikonmateriale, er Bloom designet for å passe perfekt mot kroppen din, mens dens kraftige vibrasjoner gir en intens stimulering. I tillegg har Bloom flere vibrasjonsinnstillinger, slik at du kan tilpasse opplevelsen til dine egne preferanser. Bloom er også oppladbar, vanntett og stillegående, noe som gjør den til en ideell partner for alle dine erotiske eventyr.

Hvorfor du bør prøve Bloom


Hvis du er klar for å oppdage nye høyder av nytelse, er det på tide å prøve Bloom. Med sin unike kombinasjon av kraft og komfort, gir Bloom deg muligheten til å utforske din egen kropp på en helt ny måte. Bloom er ikke bare et sexleketøy, det er en invitasjon til å blomstre, til å utfolde seg, og til å oppleve den intense nytelsen som bare en klitorisvibrator kan gi.
Les mer