Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Sex i dusjen

Sex i dusjen med kroppsoljer - Opplev en ny dimensjon av intimitet
Å ha sex i dusjen kan være en spennende og erotisk opplevelse, men å legge til kroppsoljer kan gjøre det enda mer sensuelt. Bare husk at dusjen kan være glatt, så det er viktig å ta noen forholdsregler for å unngå skader. Et par sikkerhetstips kan være å bruke sklisikre matter og ha et godt grep rundt hverandre. Så er det bare å utforske forskjellige stillinger og bevegelser som fungerer spesielt bra i dusjen.
Eller hva med å start forspillet i dusjen med sensuelle oljer, eller lek med en vanntett vibrator i badekaret. Erotisk og avslappende enten du er alene eller sammen med partner. For så å gå videre til sengen eller andre steder etterpå?
Sex i dusjen eller badekaret kan hjelpe deg og din partner å utforske en ny dimensjon av intimitet og sensualitet. Med riktig forberedelse og noen enkle forholdsregler kan du ha en fantastisk opplevelse!
Les mer
Sortering: Bestselgere
Piff opp dusjtiden med lyst og nytelse! På Nytelse.no har vi et bredt utvalg av sexleketøy til dusjen som vil bringe lidenskap til deres intime tid sammen. Dusjsex er en av de mest spennende måtene å være intim på, og vi har alt du trenger for å gjøre det virkelig minneverdig.
Enten du vil ha vibratorer, dildoer, delay-sprayer eller massasjeoljer, har vi en rekke sexleketøy som vil øke gleden ved dusjsex. Vibratorer er et godt valg for dusjsex. Vibrasjonene kan føles mer intense, og vannet gir en ny dimensjon av sensasjoner under sexen. Dildoer kan gi håndfri stimulering, og frigjør deg til å fokusere på partneren din. Delay sprays kan forlenge opplevelsen, mens badeoljer og salter skaper en romantisk atmosfære.
Dusjsex åpner for så mange muligheter for nye og spennende stillinger. Det varme vannet slapper av musklene når det vasker bort hemninger. Det dampende miljøet skaper en uimotståelig sensuell atmosfære. Og følelsen av å være våte sammen er intenst intim og erotisk. På Nytelse.no målet vårt er å hjelpe deg med å oppdage nye sensuelle nytelser. Så se gjennom vårt utvalg av sexleketøy til dusjen og ta dusjsexen deres til neste nivå av intimitet og lidenskap.
Les mer