Ledige stillinger og åpne søknader - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Ledige stillinger og åpne søknader

Ledige stillinger og åpne søknader

En jobb i Nytelse.no er noe mer enn en jobb. Nytelse.no sin viktigste oppgave er å skape trygghet for kundene og vise dem trygghet når de skal handle intimprodukter. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta fellesskapets interesser.

Nytelse.no AS er lokalisert i idylliske Holmestrand, med eget lager på 800 kvm, hentepunkt og kontorer. Vi ser stadig etter personer som liker å gjøre en forskjell, som trives med ansvar og tydelige mål. Vi tilbyr spennende utfordringer, hardt arbeid, artige produkter, felles lunsj og muligheten til å bli en del av en bedrift i stor vekst.

Vi tar også i mot åpne søknader fra spennende personer, spesielt om du har bransjeerfaring. Send din søknad i dag til oss på epost geir@nytelse.no med emnefeltet "Åpen søknad".

Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X