Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Dildo

Dildoer kommer som både store, små, tykke, tynne og doble dildoer. De finnes også i forskjellig materialer, som silikon, gummi, glass eller metall. Så vi har et stort utvalg av realistiske, spennende og eksotiske dildoer. I tillegg til å gi deg en annen type stimulering enn det du får med fingrene, så kan en dildo gi deg helt nye sexopplevelser sammen med en partner. Test litt forskjellig og finn dildoen du liker best!
Sortering: Bestselgere

Dildo


Vi kan ikke nekte for at dildoer har blitt en stadig mer populær del av sexlivet til mange mennesker. Selv om det kan være litt flaut å snakke om, er det en viktig del av seksuell helse og velvære.
Dildoer har en lang og interessant historie som strekker seg tilbake til antikken. I dag finnes det et bredt utvalg av dildoer på markedet, fra realistiske til fantasifulle, og de er laget av en rekke forskjellige materialer. Når du velger en dildo, er det viktig å vurdere størrelse, form og materiale for å finne den som passer best for deg. Når du har funnet riktig dildo, er det viktig å vite hvordan du bruker den riktig og hvordan du tar vare på den for å sikre at den varer lenge.

Ulike typer dildoer


Når det kommer til dildoer, finnes det et bredt utvalg av forskjellige typer og størrelser. Her vil vi se på noen av de vanligste typene av dildoer og hva som gjør dem unike.
• Realistiske dildoer:
Realistiske dildoer er utformet for å ligne på en ekte penis så mye som mulig. De er ofte laget av et mykt og fleksibelt materiale som gir en realistisk følelse når de brukes. Disse dildoene kommer i mange forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne en som passer perfekt til dine preferanser. Noen realistiske dildoer har også en sugekopp i bunnen, slik at du kan feste dem til en flat overflate og bruke dem hands-free.
• G-punkt dildoer:
G-punkt dildoer er designet for å stimulere g-punktet, som er en erogen sone inne i skjeden. Disse dildoene har en buet form og en spiss tupp som gjør det enkelt å nå g-punktet. De kan være laget av forskjellige materialer, inkludert silikon og glass, og kommer i forskjellige størrelser og former.
• Dobbeldildoer:
Dobbeldildoer er laget for å brukes av to personer samtidig. Disse dildoene har en lang, bøyelig form og to ender som kan brukes samtidig. De er vanligvis laget av et mykt og fleksibelt materiale som gjør det enkelt å bøye og forme dem til ønsket posisjon. Dobbeltsidige dildoer kan brukes for vaginal eller anal penetrasjon, avhengig av preferansene dine.
Uansett hvilken type dildo du velger, er det viktig å velge en som passer til dine preferanser og behov. Det er også viktig å sørge for at du bruker riktig type glidemiddel og rengjør dildoene grundig etter bruk.

Materialer


Når det kommer til valg av materiale for dildoer, er det viktig å finne et materiale som passer ens preferanser.
• Silikon:
Silikon er et av de mest populære materialene for dildoer på grunn av sin mykhet og fleksibilitet. Det er også et uporøst materiale, som gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Silikon er også hypoallergent, noe som gjør det trygt for de med følsom hud.
• Glass:
Glass er et annet materiale som ofte brukes i produksjon av dildoer. Glassdildoer er harde og glatte, og kan være en god mulighet for de som ønsker en mer realistisk følelse. Glassdildoer er også enkle å rengjøre og kan varmes opp eller kjøles ned for å gi en ekstra dimensjon til opplevelsen.
• Metall:
Metall er et annet materiale som brukes i produksjon av dildoer. Metalldildoer er harde og tunge, og kan gi en unik følelse som ikke kan oppnås med andre materialer. Metalldildoer kan også varmes opp eller kjøles ned for å gi en ekstra dimensjon til opplevelsen. Det er viktig å merke seg at metall ildoer kan være kaldt ved første berøring, så det kan være lurt å varme dem opp litt før bruk.
Uansett hvilket materiale du velger, er det viktig å velge en dildo av høy kvalitet og å følge instruksjonene for rengjøring og vedlikehold for å sikre en trygg og hygienisk opplevelse.

Form


Formen på dildoen er også viktig å vurdere. Noen dildoer har en realistisk form, mens andre har en mer abstrakt form. Det kan også være lurt å vurdere om du vil ha en dildo med en kurve eller en stimulerende overflate for å øke nytelsen.

Størrelse


Størrelsen på dildoen er en annen faktor som kan påvirke opplevelsen din. Hvis du er nybegynner, kan det være lurt å velge en mindre størrelse for å bli vant til følelsen. Hvis du er mer erfaren, kan du vurdere større størrelser for å oppleve en mer intens nytelse.
Noen dildoer har også vibrasjonsfunksjoner, noe som kan øke nytelsen din. Hvis du ønsker en dildo med vibrasjon, kan du vurdere å velge en som har flere hastigheter og vibrasjonsmønstre for å tilpasse opplevelsen etter dine preferanser.

Tenk litt over hva du trenger


Vi håper disse faktorene vil hjelpe deg med å velge den perfekte dildoen for deg. Husk å alltid velge en dildo av høy kvalitet og bruk rikelig med glidemiddel for å øke komforten og nytelsen. Vi forstår at det kan være litt skremmende å prøve en dildo for første gang, men det trenger ikke å være det. Her er noen tips og triks for å hjelpe deg med å bruke en dildo på en trygg og behagelig måte.
Når du har valgt riktig dildo, er det viktig å bruke glidemiddel. Dette vil gjøre opplevelsen mer behagelig og redusere risikoen for skade. Du bør velge et glidemiddel som er kompatibelt med materialet til dildoen.

Start sakte


Det er viktig å starte sakte. Begynn med å stimulere området rundt skjeden eller anusen før du prøver å føre dildoen inn. Dette vil hjelpe deg med å slappe av og gjøre opplevelsen mer behagelig. Når du har blitt mer komfortabel med å bruke dildoen, kan du begynne å utforske forskjellige stillinger. Prøv å ligge på ryggen, på magen eller på siden, og prøv å endre vinkelen på dildoen for å finne den beste stimuleringen.
Etter bruk er det viktig å rengjøre dildoen grundig. Bruk varmt vann og mild såpe, eller en spesiell dildo-rengjøringsmiddel. Pass på å tørke den helt før du oppbevarer den.
Med disse tipsene og triksene vil du være klar til å bruke en dildo på en trygg og behagelig måte. Lykke til!
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!