Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

King C

King C fra Pipedream er vår absolutt mest populære dildoserie. Vil du ha en dildo som føles akkurat som den harde, deilige typen du alltid har drømt om? Gjør fantasien om til virkelighet med King C! Hvert eneste mesterverk av en dildo er håndlaget på Pipedreams egne fabrikker. King C finnes i de fleste størrelser og former, finn din favoritt!
Sortering: Bestselgere

Hva er King Cock?


King Cock fra Pipedream er en av de mest populære dildoserie verden. Dette amerikanske varemerket består av alt fra hyperrealistiske, håndmalte dildoer og vibratorer, til gjennomsiktige eller fargerike, litt mer fantasifulle varianter.

Hvem passer King C dildo for?


King Cock dildoer kommer i alle størrelser og former slik at de passer både nybegynnere og erfarne på jakt etter sitt første sexleketøy. Enten du ønsker deg en så naturtro dildo som mulig, eller om du vil ha en mer urealistisk variant: King Cock har utvalget!

Unike fordeler og egenskaper


Hva som gjør King Cock og dildoene deres er laget på egne fabrikker med et unikt fokus på komfort og kvalitet. I tillegg tilbyr King Cock en rekke forskjellige størrelser, former og stiler, slik at du kan finne det perfekte produktet som passer dine personlige preferanser og behov.

Hvorfor du bør prøve King Cock


Ingenting kan gå galt med å prøve en dildo i verdensklasse fra King Cock, tilpasset dine behov og preferanser. Hva blir det til? En sprutende dildo, en dildo med sugekopp, eller en hyperrealistisk vibrator? Valget er ditt.
Les mer