Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Shiver

Shiver fra Nytelse.no er en serie med harnesser, chokers og halsbånd som gir deg den røffe, kinky looken du ser etter! Enten du vil sette stemningen på soverommet, eller ser etter et pirrende antrekk for sexklubben har vi noe for enhver smak!
Sortering: Bestselgere
Opplev ultimat kontroll og underkastelse med Shivers brede utvalg av seler, harnesser, chokere / halsbånd og korsetter. Enten du vil dominere partneren din eller overgi makten til dem, har vi utstyret til å oppfylle fantasiene dine.
Våre høykvalitets BDSM-produkter er designet for brukervennlighet, komfort og stil slik at du kan fokusere på det som betyr mest - nytelse. Prøv vår linje med justerbare skinnseler som setter en ekstra, litt kinky spiss på stemningen på soverommet, så vel som på sexklubben.
Det myke, syntetiske læret uthever alle de sexy, naturlige formene dine og gir deg en pirrende look. Legg til et halsbånd med sele, og gi kontrollen over til partneren din. Den tette utbeiningen og de solide lissene på korsettene gir strukturert støtte som viser fram kurvene dine på alle de riktige stedene.
Enten du ønsker dominans eller underkastelse, har Shiver utstyret til å slippe løs dine ønsker og bringe fantasiene dine ut i livet. Vår samling av seler, chokers og korsetter er omhyggelig utformet med komfort, funksjon og estetikk i tankene for å forbedre enhver opplevelse. Skaff deg din i dag for å begynne reisen din til den ultimate kontrollen eller underkastelsen!
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!