Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Masturbator

En masturbator er et spennende sexleketøy og spinner opp og ned langs penis mens du, eller partneren din, onanerer deg. Så denne fungerer både fint alene, med partner eller under trekant. Husk glidemiddel og finn din favoritt på nytelse.no fra blant annet Tenga og Arcwave.
Sortering: Bestselgere

Hva er en masturbator?


En masturbator er et sexleketøy designet for menn, som gir en realistisk og intens opplevelse av seksuell tilfredsstillelse. Med et utvalg av design, størrelser og teksturer, er en masturbator skapt for å simulere følelsen av vaginal, anal eller oral penetrering, og kan også inkludere vibrerende funksjoner for en ekstra dimensjon av nytelse.

Hvem passer masturbator for?


Masturbatorer er ideelle for enhver mann som ønsker å oppgradere sin solospill. Uansett om du er singel og søker etter mer tilfredsstillende onaniopplevelser, eller i et forhold og vil legge til variasjon i ditt intime liv, kan en masturbator gi den ekstra stimuleringen du søker. De er også et flott verktøy for de som ønsker å forbedre sin seksuelle utholdenhet, da de kan brukes til å trene forsinket utløsning.

Unike fordeler og egenskaper


Masturbatorer tilbyr en rekke unike fordeler og egenskaper. For det første kan de forbedre dine onaniopplevelser ved å tilby en mer realistisk følelse enn hånden alene kan gi. De kan også være med på å forbedre seksuell utholdenhet ved å simulere virkelige seksuelle situasjoner. I tillegg til dette, gir de et høyt nivå av diskresjon, da mange modeller er designet for å se ut som hverdagslige gjenstander, som lommelykter eller bokser.

Hvorfor du bør prøve en masturbator


Hvis du søker etter mer intense og tilfredsstillende onaniopplevelser, er en masturbator det perfekte verktøyet for deg. Med deres realistiske design og stimulerende teksturer, kan de gi deg en helt ny verden av nytelse. Uansett om du er ute etter å krydre ditt sexliv, forbedre din seksuelle utholdenhet, eller bare vil prøve noe nytt, vil en masturbator kunne tilfredsstille dine behov.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!