Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

KIIROO

KIIROO® er et prisvinnende selskap som utvikler sexleketøy med muligheten til å kommunisere med din partner uansett hvor de er. Dine bevegelser speiles i partnerens sexleketøy fra KIIROO, og sammen kan dere oppdage nye muligheter til å ha sex selv når dere ikke er i nærheten av hverandre.
Sortering: Bestselgere
Oppdag et helt nytt nivå av nytelse med en KIIROO masturbator! Dette er sexleketøy for menn som ønsker å ta soloøktene sine til neste nivå. KIIROO-serien av interaktive masturbatorer ved hjelp av Onyx+-appen gir en opplevelse uten like. KIIROOs innovative teknologi og design betyr at du kan synkronisere KIIROO-enheten din med video- eller lydinnholdet du velger for sensasjoner som matcher rytmen og bevegelsen på skjermen. KIIROO masturbatorer bruker interaktive haptiske tilbakemeldinger for å etterligne følelsen av den ekte varen og tilbyr stimulering utover den til tradisjonelle sexleketøy.
KIIROO Feel er en en serie med realistiske masturbatorer (ofte kalt pocket pussy eller lommefitte) med avstøpninger fra kjente pornostjerner. Disse masturbatorene er laget av ultrarealistisk FleshSkin-materiale for en myk, klembar følelse, og tekstur som etterligner den ekte varen.
Enten du leter etter en masturbator for å synkronisere med ditt favoritt vokseninnhold, eller en autentisk lommefitte for solo-lek, har KIIROO sexleketøy for å tilfredsstille alle dine ønsker. Ta onaniøktene dine til et helt nytt nivå av nytelse og intensitet med KIIROO!
Les mer