Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Nytelsepanelet
Maria
Tonje
Kenneth
Camilla
Benjamin
Helene
Tine

Nytelsepanelet

Nytelse.no hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha innen sex, samliv, forhold, graviditet og sexleketøy. Vi ønsker å spre kunnskap innen vårt fagfelt og har derfor samlet dyktige eksperter til vårt Nytelsepanel. Disse utfyller hverandre med sin ekspertise slik at du som kunde får en enda bedre tjeneste fra oss.
Maria

Spør sexolog Maria

Maria K. Ebbestad er sexolog og har jobbet med sex og samliv i over 15 år. Hun har vært sex-spaltist i Bonnier- og Aller media. Maria har figurert som sexekspert i pressen i en årrekke, blant annet på NRK-programmet Trekant, Juntafil, God Morgen Norge og Big Brother på TvNorge.

Maria er også stemmen i de populære sexpodcastene Klimaks, Naken og Sexpirasjon hos Nettavisen Lyd. I tillegg er hun å se i mediebildet som ekspert i en rekke artikler om sex- og samliv.

Maria svarer på alle spørsmål du måtte ha om sex og samliv. Send henne en epost på [email protected].

Tonje

Spør produktekspert Tonje

I mer enn 6 år har Tonje hjulpet kunder på veien mot det perfekte sexleketøy gjennom sosiale medier og artikler for Nytelse.no og NyeVibber.no. Hun har fokus på kundens behov og legger sin stolthet i å finne et leketøy som tilfredsstiller hver enkelt.

"Det som fungerer for meg, fungerer ikke nødvendigvis for deg. Alle er forskjellige og det er det viktig å ta hensyn til."

Tonje svarer på alle spørsmål du måtte ha om sexleketøy for kvinner og par. Send henne en epost på [email protected].

Kenneth

Spør produktekspert Kenneth

Kenneth har over 10 års erfaring med salg, opplysning og markedsføring av sexleketøy. Han har kunnskap om hele produktspekteret for menn, og hjelper deg gjerne finne det rette produktet for dine behov og preferanser.

Kenneth svarer på alle spørsmål du måtte ha om sexleketøy for menn. Send han en epost på [email protected].

Camilla

Spør parterapeut Camilla

Camilla jobber som parterapeut, og er opptatt av å hjelpe folk ut av fastlåste mønstre. Sammen med Camilla kan du/dere lære hvordan man kan bevare kjærligheten, formidle behov bedre, forbedre kommunikasjon, samarbeid og styrke tilliten.

Camilla svarer på alle spørsmål du måtte ha om parforhold. Send henne en epost på [email protected].

Benjamin

Spør parterapeut og produktekspert Benjamin

Benjamin er både psykolog og medieprofil. Flere kjenner han som programleder i den populære NRK-serien Trekant. Benjamin har stort engasjement for den unge generasjonens mentalitet, og unge og unike tanker om psykologi.

Benjamin svarer på alle spørsmål du måtte ha om parforhold og sexleketøy til homofile. Send han en epost på [email protected].

Helene

Spør jordmor Helene

Helene jobber som jordmor på føde/barselavdelingen på Sykehuset i Vestfold. Hun vet at seksualitet før, under og etter graviditet kan være utfordrende for mange.

Helene svarer på alle spørsmål du måtte ha om graviditet og sex før og etter fødsel. Send henne en epost på [email protected].

Tine

Spør osteopat Tine

Tine jobber som osteopat ved Oslo Kvinnehelsesenter hvor hun også er eier og daglig leder. Hun jobber til daglig med kvinner i alle aldre som sliter med smerter i bekken og underliv. Diagnoser som vulvodyni, vestibulitt, vaginisme, endometriose, pcos og fødselstraumer er mye av det hun ser i sin kliniske hverdag.

Tine svarer på alle spørsmål relatert til alle smertetilstander i bekken, ved samleie og generelt i hele underlivet. Send henne en epost på [email protected].

Anonymitet og trygghet

Alle våre ansatte og eksperter har taushetsplikt, så du kan trygt sende oss ditt spørsmål uten å være redd for at noen får vite det. Spørsmålene kan benyttes blant våre "ofte stilte spørsmål", men da er de 100% anonymisert. Denne tjenesten er helt gratis.