Nytelse.no er sertifisert Miljøfyrtårn - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Nytelse.no er sertifisert Miljøfyrtårn

Nytelse.no er sertifisert Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Det innebærer at vi jobber målrettet med å forbedre våre miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Dette gir oss gode forutsetninger for å bidra til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål.

For oss er samfunnsansvar viktig, og som merkevare ønsker vi å møte forbrukerens forventninger til etikk, ansvarlighet, bærekraft og lønnsomhet. Vi i Nytelse vil være en virksomhet som er fremtidsrettet og etterlever viktige verdier i samfunnet. Det er derfor med stolthet vi kan si at Nytelse.no AS er en sertifisert miljøfyrtårnbedrift.

Alle Miljøfyrtårnvirksomheter re-sertifiseres hvert tredje år, gjennom en uavhengig tredjepartskontroll. En sertifisering er derfor trygt for forbrukeren. Det beviser at virksomheten jobber systematisk med miljø, og gjør alt den kan innenfor sin bransje.

For mer informasjon om stiftelsen Miljøfyrtårn se www.miljofyrtarn.no.

Som en del av vårt miljøarbeid gir vi deg miljørabatt hvis du returnerer dine ødelagte eller utrangerte sexleketøy til oss. Mer informasjon om denne tjenesten finner du på Miljørabatt fra Nytelse.no.

Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!