Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Sexdukker

Realistiske sexdukker for både kvinner og menn, single og par. Dette er et spennende og kanskje det ultimate sexleketøyet og onaniproduktet som kan oppfylle flere forskjellige sexfantasier. Ønsker du for eksempel å prøve trekant, dobbel penetrering, ha nytelse tilgjengelig når enn du måtte ønske, følelsen av full kontroll eller kanskje andre sexfantasier? Test ut din sexfantasi og kjøp en sexdukke trygt og anonymt på nett i dag!
Sortering: Bestselgere

Sexdukker


Vi kan ikke nekte for at sexleketøy har blitt mer og mer populært de siste årene. En type sexleketøy som har fått mye oppmerksomhet er sexdukker. Sexdukker er designet for å gi en realistisk opplevelse av samleie. Det finnes ulike typer sexdukker, noen er mer naturtro enn andre.
Sexdukker er ikke lenger bare en oppblåsbar dukke med et enkelt hull. De har blitt utviklet for å ligne på en ekte person og har en rekke funksjoner som gjør opplevelsen mer realistisk. Noen sexdukker har indre skjelett som gjør at de kan bevege seg, og noen har til og med oppvarmingselementer for å gi en mer realistisk følelse. Det finnes også sexdukker som kan kobles til virtual reality briller for en enda mer realistisk opplevelse.
Vi forstår at mange kan være skeptiske til å bruke sexdukker, men det er viktig å huske at sexleketøy er ment for å gi en trygg og positiv seksuell opplevelse. Det er viktig å velge en sexdukke av høy kvalitet for å unngå skader og for å få den beste opplevelsen.

Hva er en sexdukke?


En sexdukke er en type dukke som er laget for å simulere seksuelle handlinger og partnerinteraksjoner. De er vanligvis laget av silikon eller TPE (termoplastisk elastomer), som gir en realistisk følelse og utseende..
Sexdukker kan komme i forskjellige størrelser, former og farger. Noen er laget for å se ut som ekte mennesker, mens andre kan ha fantasifulle eller mer stiliserte utseender. Noen sexdukker kan også ha ekstra funksjoner, som vibrasjon eller oppvarmingselementer for å øke realisme og nytelse.
Det er viktig å merke seg at sexdukker er ment å være et hjelpemiddel for voksne som ønsker å utforske sin seksualitet på en trygg og sunn måte. De skal aldri brukes som erstatning for ekte menneskelig kontakt eller misbrukes på noen måte.

Ulike typer sexdukker


Når det gjelder sexdukker, finnes det mange forskjellige typer å velge mellom. Vi vil nå se nærmere på noen av de vanligste typene sexdukker på markedet i dag.

Silikon:


Silikon sexdukker er en av de mest populære typene av dukker på markedet. De er laget av høykvalitets silikon som gir en realistisk følelse og utseende. Silikon sexdukker er vanligvis dyrere enn andre typer dukker, men de er også mer holdbare og kan vare i mange år med riktig pleie og vedlikehold.
• Fordeler:
Realistisk følelse og utseende
Holdbar og langvarig
Kan tilpasses etter dine ønsker og behov
• Ulemper:
Dyrere enn andre typer dukker
Kan være tung og vanskelig å håndtere

TPR-gummi:


TPR sexdukker er en annen populær type dukke på markedet. De er laget av termoplastisk gummi, som gir en mykere og mer fleksibel følelse enn silikon. TPR sexdukker er ofte billigere enn silikon dukker, men de kan også være mindre holdbare.
• Fordeler:
Myk og fleksibel følelse
Rimeligere enn silikon dukker
Kan tilpasses etter dine ønsker og behov
• Ulemper:
Mindre holdbar enn silikon dukker
Kan ha en gummiaktig lukt

Oppblåsbare:


Oppblåsbare sexdukker er den mest prisgunstige typen av dukker på markedet. De er vanligvis laget av PVC eller vinyl, og kan blåses opp og tømmes etter behov. Oppblåsbare sexdukker er lette å oppbevare og transportere, men de gir ikke den samme realistiske følelsen som silikon eller TPR dukker.
• Fordeler:
Prisgunstig
Lett å oppbevare og transportere
• Ulemper:
Gir ikke samme realistiske følelse som silikon eller TPR dukker
Mindre holdbar og kan punktere eller sprekke

Hvordan velge en sexdukke


Når du skal velge en sexdukke, er det flere faktorer du bør vurdere. Vi vil hjelpe deg med å finne den perfekte dukken for dine behov. Her er noen ting du bør tenke på når du skal velge en sexdukke.
• Størrelse
Størrelsen på sexdukken er en viktig faktor å vurdere. Du bør tenke på hvor mye plass du har tilgjengelig, og hvor stor dukken skal være for å gi deg den opplevelsen du ønsker. Hvis du har begrenset plass, kan det være lurt å velge en mindre dukke. Hvis du ønsker en mer realistisk opplevelse, kan det være lurt å velge en større dukke.

Valg av materiale


Materialvalget på sexdukken er også viktig. Du vil ha en dukke som føles realistisk og behagelig å bruke. Vi anbefaler å velge en dukke laget av medisinsk silikon. Dette materialet er mykt, fleksibelt og føles som ekte hud. Det er også enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Unngå å velge en dukke laget av PVC eller andre billigere materialer, da disse kan føles hardere og mindre realistiske.
Når du har bestemt deg for størrelsen og materialet på sexdukken, kan du begynne å se på andre funksjoner og tilbehør som kan gjøre opplevelsen enda bedre. Vi har et bredt utvalg av sexdukker i ulike størrelser og materialer, så du vil definitivt finne den perfekte dukken for deg.

Vedlikehold av sexdukker


Når du har investert i en sexdukke, er det viktig å ta vare på den slik at den varer så lenge som mulig. Her er noen tips om hvordan du kan vedlikeholde sexdukken din.
• Rengjøring:
Etter bruk er det viktig å rengjøre sexdukken din grundig. Bruk en mild såpe og varmt vann til å vaske av eventuell kroppsvæske og smuss. Pass på å ikke bruke for mye vann når du rengjør sexdukken din, da dette kan føre til skader på materialet.
Etter at du har vasket sexdukken din, bør du tørke den grundig med et håndkle eller en ren klut. Pass på å tørke alle områder, inkludert de som er vanskelige å nå.
• Lagring:
Når du ikke bruker sexdukken din, bør du oppbevare den på en tørr og kjølig plass. Du kan bruke en spesiell oppbevaringspose eller eske for å beskytte sexdukken din mot støv og skitt.
Pass på å ikke oppbevare sexdukken din i direkte sollys, da dette kan føre til at materialet blir sprøtt og skjørt. Unngå også å oppbevare sexdukken din sammen med andre sexleketøy eller gjenstander som kan skade materialet.
Ved å følge disse enkle vedlikeholdstipsene, kan du forlenge levetiden til sexdukken din og sørge for at den alltid er ren og klar til bruk når du trenger den.
Les mer