Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Ultimate Fantasy Dolls

Ultimate Fantasy Dolls fra Pipedream er poserbare sexdukker i høy kvalitet. Sexdukkene finnes i flere ulike modeller som er nøye designet for å oppfylle alle dine fantasier. Ultimate Fantasy Dolls har realistiske former med myke lepper, en naturtro vagina, poserbare ledd og forførende øyne.
Sortering: Bestselgere
Opplev det ultimate innen fantasi og nytelse med førsteklasses sexdukker fra Ultimate Fantasy Dolls. Våre ultrarealistiske sexdukker i silikon tilbyr uovertruffen sensualitet og selskap for å oppfylle fantasiene dine.
Sexdukkene våre føles og beveger seg som ekte vare, med fleksible ledd, justerbare posisjoner og følelsesgivende åpninger for de mest intime opplevelsene. Vi vet hvor mye menn ønsker den perfekte kvinnen, og det er derfor vi lager dukker med nydelige ansikter, formfulle figurer og delikate kurver som vil ta pusten fra deg.
Ultimate Fantasy Dolls er laget av silikon av høyeste kvalitet og andre kroppssikre materialer for en naturtro berøring og følelse. Oppmerksomheten på detaljer på våre dukker er uten sidestykke, fra individualiserte vipper og kjønnshår til små navler og fødselsmerker.
Sexdukkene våre lar deg leve ut dine villeste fantasier og ønsker i fullstendig privatliv og sikkerhet, og gir stimulering og utløsning som aldri før. Så hvis du leter etter det ultimate innen sensualitet, selskap og diskresjon, trenger du ikke lete lenger enn sexdukkene av premium kvalitet fra Ultimate Fantasy Dolls. Våre realistiske sexdukker i silikon vil overgå dine forventninger og forvandle fantasiene dine til virkelighet.
Les mer