Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTDES23! Tilbudet gjelder kun ut søndag 11. desember!200 kroner i rabatt med NYTDES23 - kun tom. 11.12!
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

For begge

Når det kommer til å gjøre det ekstra hett på soverommet, tyr par ofte til sexleketøy som en morsom og spennende måte å forbedre sine intime opplevelser på. Det er et bredt utvalg av sexleketøy tilgjengelig som er spesielt utviklet for par, alt fra enkle vibrerende leker til mer komplekst BDSM-utstyr.
Parvibratorer er en populær kategori av sexleketøy for par som kan brukes til å stimulere begge partnere samtidig eller individuelt. Mange vibratorer har forskjellige innstillinger og vibrasjonsmønstre og kan gi en mer intens opplevelse under samleie eller forspill.
En annen populær kategori av sexleketøy for par er bondage- og fetisjleker som går under BDSM-kategorien vår. Dette kan blant annet inkludere håndjern, bondage-tau, gag-balls og ridepisker og kan legge til et element av maktutveksling og dominans eller underkastelse i forholdet.
Andre sexleketøy for par inkluderer penisringer som kan forbedre mannens ereksjon og forlenge samleie. Og også dildoer, strap-ons og sexhusker som kan brukes til gjensidig nytelse og utforskning av hverandres sexlyster.
Når du velger et sexleketøy for par er det viktig å ta hensyn til begge partnernes preferanser og komfortnivåer. Kommunikasjon er nøkkelen når det gjelder å introdusere nye leker på soverommet og par bør alltid prioritere sikkerhet og samtykke.
Det å inkludere sexleketøy kan være en morsom og spennende måte å utforske nye sensasjoner og å øke den seksuelle tiltrekning som et par. Håper dere blir fornøyde!
Les mer

Bestselgere - for begge

Nyheter - for begge