Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Couples Sex Swing Sexhuske

kr 1 449
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11506
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sexhuske for par som vil ha bedre sex! Utfordrende og fantasifulle posisjoner har aldri vært enklere - en sexhuske gjør det mulig å prøve stillinger som vanligvis er umulige.

Sexhusken har polstrede puter for ryggen, rumpa og lårene, med justerbare remmer for optimal passform uansett kroppsfasong. Husken festes i taket med en kraftig krok, den har en tykk fjær som sørger for at selv de heftigste bevegelsene føles myke og komfortable. Sexhusken kan enkelt hektes av kroken etter bruk for diskré oppbevaring.

Maksimal belastning er 140 kg. Merk at husken må festes i noe som tåler belastningen, f.eks. en takbjelke eller lignende.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

 • Krokfeste til tak med kraftig bolt og fjær
 • Støttearm i metall
 • 2 store puter for rygg og rumpe
 • 2 mindre puter for lårene eller bena
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Couples Sex Swing Sexhuske ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Woow! om Couples Sex Swing Sexhuske
Vurdering
Denne er helt perfekt hvis man ønsker å teste ut sexhuske! Noe som virkelig anbefales! Var vårt første møte med sexhusker, partner og jeg er enige om at dette er den beste investeringen vi har gjort i sexlivet på lenge!
Husken lett og stille inn og selv om polstringen ikke er av de beste finner man fort stillinger og teknikker som gjør at man ikke merker noe til det.
Opphengstangen er litt i smaleste laget så ha man muligheten anbefales det å droppe ståltrekanten og heller feste husken i to kroker i tak..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Couples Sex Swing Sexhuske
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.