Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTDES23! Tilbudet gjelder kun ut søndag 11. desember!200 kroner i rabatt med NYTDES23 - kun tom. 11.12!
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Sexhuske

En BDSM sexhuske er et fantastisk parleketøy som kan gi deg muligheten til å utforske nye og spennende posisjoner du kanskje ikke trodde var mulig. Med en sexhuske montert i taket kan du oppleve å ha parsex i en vektløs tilstand, som mange beskriver som en helt unik og sensuell opplevelse.
Vår sexhuske-kategori inkluderer forskjellige modeller og stiler for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Enten du er nybegynner eller mer erfaren innen BDSM og leketøy, kan en elskovshuske være et perfekt tillegg til ditt erotiske repertoar. Disse huskene er designet med fokus på både sikkerhet og komfort, slik at du kan utforske dine mest intime fantasier med trygghet og glede.
En sexhuske er ikke bare forbeholdt par med erfaring innen bondage eller BDSM. Alle kan nyte fordelene med denne spennende leken, uansett erfaringsnivå. Vektløs sex gir en helt ny dimensjon til intimitet og kan bidra til å styrke båndet mellom partnere. Det er også en flott måte å utforske nye posisjoner, øke fleksibilitet og prøve ut ulike nivåer av dominans og underkastelse.
Les mer
Sortering: Bestselgere