Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

JoyDivision

Glidemiddel fra JoyDivision åpner for økt sensualitet og mer fantasifull sex. Gi deg og din partner en tryggere og mer komfortabel opplevelse med folkefavoritten AQUAglide og den 100% naturlige BIOglide.
Sortering: Bestselgere
Leter du etter det perfekte vannbaserte glidemiddelet? Du har kommet til rett sted! Hos JoyDivision fører vi et utvalg av høykvalitets glidemidler for alle dine behov. JoyDivision glidemidler er designet for å øke nytelsen og redusere friksjonen for en mer fornøyelig opplevelse. Vannbaserte glidemidler kan trygt brukes sammen med vibratorer, sexleketøy og under samleie for å øke følsomheten og komforten.
Glidemidler fra JoyDivision er pH-balanserte og hypoallergene for å være skånsomme mot sensitiv hud. Vi tilbyr tre størrelser: 100 ml, 200 ml, og 1 literflasker slik at du kan finne riktig mengde og format for dine behov. Vannbaserte glidemidler er ypperlige for nybegynnere da de lett vaskes bort med vann og er kompatible med kondomer og sexleketøy.
JoyDivision streber etter å gjøre dine intime øyeblikk så behagelige og komfortable som mulig. Se gjennom vårt utvalg av JoyDivision-glidemidler i dag og finn det rette for deg. La oss øke gleden din og redusere friksjon, slik at du kan lage de mest gledelige minnene.
Les mer