Få pakken hjem på døren samme dag med Porterbuddy - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!
Få pakken hjem på døren samme dag med Porterbuddy

Få pakken hjem på døren samme dag med Porterbuddy

Å handle på nett er noe vi alle gjør, det har blitt en naturlig del av hverdagen. Porterbuddy jobber derfor sju dager i uka for å levere. På en grønnere, teknologi-dreven måte leveres tusenvis av pakker i året for små og store butikker. Porterbuddy gir deg løpende dialog med ditt personlige bud, og en frihet du ikke visste var mulig. Samtidig skal du også føle deg trygg, Porterbuddy tilbyr alltid kontaktløs levering.

I samarbeid med Porterbuddy tilbyr vi levering hjem på døren samme dag ved bestilling før kl. 13.00 på hverdager. Du vet alltid hvor pakken din er, og Porterbuddy gir deg direkte dialog med budet slik at pakken leveres akkurat dit du vil, slik du vil.

Porterbuddy sørger for at din kjøpsopplevelse er den beste måten å handle på. Du får varene rett hjem, på dørstokken samme dag.

Porterbuddy blir automatisk tilgjengelig ved bestilling hvis du bor innenfor dekningsområdet. Lurer du på noe finner du mer informasjon om Porterbuddy her.

Porterbuddy Info 1
1
Velg Porterbuddy i kassen når du bestiller.
2
Du får en SMS med sporingslenke og dialog med budet hvis du trenger det.
3
Pakken leveres på døren innenfor angitt tidsperiode.

Spørsmål og svar om Porterbuddy

Kan pakken legges utenfor døren min?

Som følge av den pågående situasjonen vi er i, foretrekker Porterbuddy å levere kontaktløst, for at du og budet skal føle seg trygge. Men du kan fortsatt velge å motta pakken din personlig. Bekreftelse av kontaktløs levering skjer via sporingssiden, ønsker du personlig levering trenger du ikke bekrefte, og budet vil be om din unike leveringskode (som er oppgitt i SMS og på sporingssiden).

Kan jeg endre tidspunkt for leveringen min?

Dersom du har bestilt med levering innen et 2-timersvindu, kan du frem til kl. 14:00 på leveringsdatoen velge et annet leveringsvindu samme kveld på sporingssiden. Har du levering i et 4-timersvindu, eller ikke har mulighet å ta imot pakken samme dag, vil Porterbuddy gjerne få vite det så fort som mulig, så de kan avtale et nytt leveringstidspunkt. Ta kontakt med kundeservice på cs@porterbuddy.com

Kan andre motta pakken for meg?

Ja, dersom du har gitt leveringskoden til den som skal motta varen.

Jeg er ikke hjemme når pakken skal leveres.

Dersom du har bestilt med levering innen et 2-timersvindu, kan du frem til kl. 14:00 velge et annet tidsvindu samme kveld på sporingssiden. Har du levering i et 4-timersvindu, eller ikke har mulighet å ta imot pakken samme dag, vil Porterbuddy gjerne få vite det så fort som mulig, så de kan avtale et nytt leveringstidspunkt. Ta kontakt med kundeservice på cs@porterbuddy.com

Jeg har fått beskjed om at budet ikke får tak i meg.

Dersom budet har prøvd å levere til deg uten hell, vil du på sporingssiden få beskjed om å kontakte Porterbuddy så fort du kan. Følg instruksene som blir gitt, eller ta kontakt med kundeservice på cs@porterbuddy.com

Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!