Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Analplugg

Analsex er noe stadig flere får øynene opp for. Ta deg tid til å varme skikkelig opp. Med det riktige utstyret blir opplevelsen enda mer minnerikt. Analsex er en fantastisk måte å oppleve nye former for nytelse!
Utforsk f.eks. dine analsex-fantasier med våre utvalgte analplugger! Disse sexleketøyene er designet for å gi deg en intens og pirrende opplevelse, og er perfekte for både nybegynnere og erfarne brukere.
Våre analplugger kommer i ulike størrelser og materialer, og er utformet for å gi deg gradvis stimulering. De ergonomiske formene sørger for en behagelig passform og hindrer at pluggen glir ut under bruk. Du kan velge mellom ulike teksturer og former, avhengig av dine preferanser.
Våre analplugger er også enkle å bruke og rengjøre, og er laget av trygge materialer. De er også egnet for bruk under samleie eller onani, og kan gi deg en mer intens orgasme.
Enten du er nysgjerrig på anale sexleker eller en erfaren bruker, vil våre analplugger gi deg en uforglemmelig opplevelse. Utforsk vårt utvalg og finn din favoritt i dag!
Les mer
Sortering: Bestselgere

Analplugg


Vi skal diskutere et tema som kan være litt tabu for noen, men som er en del av mange menneskers sexliv: buttplug. Dette sexleketøyet har blitt stadig mer populært de siste årene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Buttplugger kan gi en ekstra dimensjon til sexlivet ditt, og det er mange forskjellige varianter å velge mellom.
En buttplug er et sexleketøy som er designet for å bli satt inn i anusen. Det er vanligvis laget av silikon, gummi eller metall, og det kan ha forskjellige størrelser og former. Noen buttplugger har også en vibratorfunksjon, som kan øke nytelsen enda mer. Det er viktig å huske på at hvis du vil bruke en buttplug, bør du alltid bruke rikelig med glidemiddel og starte med en mindre størrelse hvis du aldri har brukt en før.
Selv om noen kan synes det er flaut å snakke om buttplugger, er det viktig å huske på at sex er en naturlig del av livet. Hvis du ønsker å prøve en buttplugg, er det ingen grunn til å være flau. Det er mange forskjellige varianter å velge mellom, så det er noe for enhver smak. Vi skal se nærmere på de forskjellige typene av buttplugger og hvordan du kan bruke dem på en trygg og hygienisk måte.

Ulike typer buttplug


Buttplug kommer i forskjellige størrelser, former og materialer. Her er noen av de vanligste typene:

Materialer:
Buttplug kan være laget av forskjellige materialer, inkludert:
• Silikon: Silikon er et mykt og fleksibelt materiale som er enkelt å rengjøre og kan brukes med alle typer glidemiddel.
• Glass: Glass er en hardere type materiale som kan være litt mer utfordrende å bruke, men det kan gi en unik følelse og er også enkelt å rengjøre.
• Metall: Metall er et annet hardere materiale som kan gi en unik følelse, men det kan også være litt mer utfordrende å bruke. Det er også enkelt å rengjøre og kan brukes med alle typer glidemiddel.
• PVC: PVC er en mykere type materiale som kan være mer behagelig å bruke, men det er også mindre holdbart og kan være vanskeligere å rengjøre.

Størrelser:
Buttplug kommer i forskjellige størrelser, fra små og diskrete til store og utfyllende. Noen av de vanligste størrelsene inkluderer:
• Small: Disse er vanligvis rundt 2-5cm lange og er ideelle for nybegynnere eller de som foretrekker en mindre størrelse.
• Medium: Disse er vanligvis rundt 5-7cm lange og er ideelle for de som ønsker en litt større størrelse.
• Large: Disse er vanligvis rundt 7+ cm lange og er ideelle for de som ønsker en mer utfyllende følelse.

Form:
Buttplug kommer i forskjellige former, inkludert:
• Klassisk: Den klassiske formen på en buttplug er konisk, med en smalere spiss og en bredere base. Dette gjør det enkelt å føre inn, samtidig som at den holder seg på plass.
• Beaded: Beaded buttplugs har en rekke kuler langs lengden, som gir en unik følelse når de føres inn og dras ut.
• Vibrerende: Vibrerende buttplugs gir ekstra stimulering og kan være ideelle for de som ønsker en mer intens opplevelse.
Det er viktig å velge en buttplug som passer til dine behov og preferanser. Prøv å starte med en mindre størrelse hvis du er nybegynner, og vær alltid forsiktig når du bruker den.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!