Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

BUTTR

BUTTR er serien for deg som elsker bakdørsmoro! Her finner du alt du trenger til analsex, fisting og mye mer - fra glidemiddel til fistinghansker, BUTTR har det du vil ha. Du får mye moro til en rimelig penge, alt i skikkelig kvalitet.
Sortering: Bestselgere
Oppdag gledene ved anallek med det brede utvalget av buttplugger, glidemiddel og fisting-leker tilgjengelig hos BUTTR. Enten du nettopp har begynt eller en erfaren analelsker, har vi verktøyene for å ta opplevelsen din til neste nivå. Våre luksuriøse analeker er laget av kroppssikkert silikon og medisinsk stål for maksimal komfort og stimulering.
Begynn ditt analeventyr med små plugger designet for å gradvis strekke og forberede anusen din for større størrelser. Når du er klar for mer, vil vårt utvalg av større plugger, prostatavibratorer og fistingdildoer gi intens intern stimulering.
Glidemiddel er avgjørende for sikker og komfortabel anallek. Velg fra vårt utvalg av vannbaserte og silikonbaserte glidemidler spesielt formulert for sensitiv analbruk. For de som søker ekstrem nytelse, lar våre leker for anal fisting deg oppleve total penetrasjon og fylde.
Enten du leter etter solo-lek eller partnerlek, vil du garantert finne det perfekte analleketøyet for deg hos BUTTR. Vår samling av buttplugger, analperler og fisting-tilbehør kommer i et bredt utvalg stiler for å dekke alle ønsker. Begynn å utforske anal nytelse i dag - bakdøren din vil takke deg!
Les mer