BUTTR Fisting Gel 500 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

BUTTR Fisting Gel 500 ml

kr 298
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10564
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

BUTTR Fisting Gel er utviklet spesielt for fisting og anal penetrering. Det vannbaserte glidemiddelet er tykkere enn vanlig, noe som gjør penetrering enklere. Glidemiddelet kan vaskes av med vann og gir langvarig glid som lindrer ubehag og gjør det mulig å klare mer enn du trodde var mulig. BUTTR Fisting Gel kan fint brukes med sexleketøy og kondomer.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • BUTTR Fisting Gel 500 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert BUTTR Fisting Gel 500 ml ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Obelix om BUTTR Fisting Gel 500 ml
Vurdering
Helt perfekt för alla typer av sex. 👍
trolliord om BUTTR Fisting Gel 500 ml
Vurdering
Supert glidemiddel til alle typer sex. Jeg har aldri testet fisting selv, men prøvde å finne en erstatning til Peaces som var tykk og god. Bruker det mest for meg selv, men burde være like god til alle typer sex. Lett å vaske av, ingen rester etter bruk.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

BUTTR Fisting Gel 500 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!