Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Det essensielle

Et godt glidemiddel gjør underverker for sexlivet - uansett om du koser deg på egen hånd eller sammen med andre. Her finner du også tilbehør for rens og vedlikehold, alt til intimbarbering, kondomer, batterier og mye mer.

Bestselgere - det essensielle

Nyheter - det essensielle

Hva er glidemiddel?


Glidemiddel er en type gel eller væske som brukes til å øke fuktigheten og redusere friksjonen i intime områder. Dette produktet er utviklet for å forbedre kroppens naturlige smøring og er til stor hjelp ved tørrhet, ubehag eller sensitivitet. Med en myk og behagelig konsistens, kan glidemidler bidra til å forbedre intimiteten og komforten under seksuelle aktiviteter.

Hvem passer glidemiddel for?


Glidemiddel er et universelt produkt som passer for alle, uavhengig av kjønn, alder eller seksuell orientering. Det kan være spesielt nyttig for de som opplever vaginal tørrhet, noe som kan skyldes hormonelle endringer, stress eller medisinske tilstander. Glidemiddel er også et flott tillegg for par som ønsker å utforske og berike sitt intime liv, samt for de som bruker sexleketøy.

Unike fordeler og egenskaper


Glidemidler kommer i forskjellige varianter, inkludert vannbasert, silikonbasert og oljebasert, hver med sine unike egenskaper og fordeler. Vannbaserte glidemidler er lett å vaske av og er trygge å bruke med kondomer og sexleketøy. Silikonbaserte glidemidler er veldig glatte og varer lenge, perfekt for vannlek. Oljebaserte glidemidler er super glatte og kan også brukes for massasje. Mange glidemidler er også beriket med pleiende ingredienser, som aloe vera og vitamin E, for å gi ekstra pleie til huden.

Hvorfor du bør prøve glidemiddel


Glidemiddel kan forvandle din intime opplevelse. Ved å redusere friksjonen kan det forbedre følelsen av nærhet og gi en mer behagelig opplevelse. Det kan også hjelpe til med å forebygge ubehag og irritasjon, noe som gjør det til et viktig tillegg for trygg og tilfredsstillende intimitet. Hvis du er nysgjerrig på å utforske nye måter å forbedre ditt intime liv på, kan glidemiddel være den perfekte løsningen.
Les mer