Stay Clean antibakteriell vibratorrens 100 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Stay Clean antibakteriell vibratorrens 100 ml

kr 129
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11852
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Stay Clean er et antibakterielt og desinfiserende rensemiddel for alle typer sexleketøy. Det kan brukes på gummi, lateks, PVC, plast og silikon. Bare spray en liten mengde på sexleketøyet og tørk det av, så er du klar til neste gang!

Godt vedlikehold er viktig for trygg bruk av sexleketøy. En liten vask og litt rens etter bruk gjør at du kan se frem til å bruke vibratoren, dildoen eller massasjestaven gang på gang uten at den blir slitt eller uren.

Stay-serien er spesielt utvalgt av Nytelse.no med fantastiske glidemidler, orgasmekremer og intimpleie med de beste ingrediensene for økt komfort og trygghet når du har sex.

Spesifikasjoner

 • Hygiene og rens fra Stay fra Nytelse.no
 • Holdbarhet: bør brukes innen 12 måneder etter åpning
 • Ingredienser: <5% - ikke-ioniske overflateaktive stoffer - anioniske overflateaktive stoffer, Metylklorisotiazolinon og Metylisotiazolinon (MCI og MIT, hindrer bakterie- og soppvekst).

Inkludert i esken

 • Stay Clean antibakteriell vibratorrens 100 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Stay Clean antibakteriell vibratorrens 100 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Stay Clean antibakteriell vibratorrens 100 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!