Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Stay fra Nytelse.no

Stay er vår egen serie med fantastiske glidemidler, orgasmekremer og intimpleie med de beste ingrediensene for økt komfort og trygghet når du har sex. Den enkleste veien til bedre sex er et godt glidemiddel - prøv vår unike vannbaserte glid uten glyserol, eller hva med en orgasmekrem med cayennepepper?
Sortering: Bestselgere

Hva er Stay?

Stay lager høykvalitets glidemidler designet for å forbedre intimiteten og komforten i dine personlige øyeblikk. Disse produktene er formulert for å gi langvarig glid uten å etterlate en klissete følelse. Med Stay glidemidler, kan du oppleve en glatt og naturlig følelse som varer, uansett hvor spontan øyeblikket kan være.

Hvem passer glidemidler for?


Stay glidemidler er ideelle for alle som ønsker å forbedre sin intime opplevelse. Enten du er i et forhold og ønsker å legge til litt ekstra krydder i soverommet, eller du er singel og ønsker å sikre at dine solo øyeblikk er så behagelige som mulig, er Stay glidemidler det perfekte valget. De er også egnet for personer med sensitiv hud, da de er laget med milde ingredienser som ikke irriterer.

Unike fordeler og egenskaper


En av de unike fordelene med Stay glidemidler er deres langvarige effekt. I motsetning til mange andre glidemidler på markedet, trenger du ikke å påføre glidemiddel om igjen og om igjen. En enkelt påføring kan vare gjennom hele den intime seansen, noe som gir deg mer tid til å fokusere på gleden. De er også vannbaserte, noe som betyr at de er trygge å bruke med kondomer og sexleketøy. Dessuten er de enkle å vaske bort etter bruk.

Hvorfor du bør prøve Stay


Stay er kjent for deres langvarige glideeffekt og hudvennlige ingredienser slik at du kan forvente en problemfri og behagelig opplevelse hver gang. Uansett hva din intime situasjon er, kan glidemidlet forbedre den ved å tilby en jevn og naturlig følelse som varer.
Les mer