Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Trykkmåler

Max Impact Penispumpe

kr 659
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
13735
 • Trykkmåler for enkel, jevnlig bruk!
 • Økt blodtilførsel til penis for kraftigere orgasmer!
 • Gir hardere og mer langvarige ereksjoner!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Den raskeste veien til en større penis!

Produktinformasjon

En god penispumpe er den raskeste og mest effektive veien til en større penis. I løpet av sekunder kan du øke med flere cm både i lengde og tykkelse. Max Impact er designet for hardere og mer langvarige ereksjoner, samt økt stimulering når du har sex. Pumpen har trykkmåler slik at du raskt ser når du har oppnådd ønsket trykk, noe som gjør det enkelt å bruke pumpen jevnlig.

Power-Up Penispumpe

En god penispumpe øker blodtilførselen til penis for en hardere og mer langvarig ereksjon. Sett på en penisring etter pumping så vil du få en ekstra merkbar effekt. Økt blodtilførsel gjør også penis mer følsom, noe som gir deg kraftigere orgasmer og mer intens sex. Langvarig bruk av pumpen kan også gi mer permanente resultater.

«En søndags morgen i oktober våknet jeg litt tidligere enn vanlig, av en svært upassende våt drøm. Men siden jeg allerede var kåt og vi allerede var i sengen, så jeg ingen grunn til at penispumpen ikke skulle testes akkurat der og da.»... - Lise tester Penispumpe på typen sin, les hennes anmeldelse!For best resultat anbefaler vi at intimområdet barberes slik at du får en tett forsegling mellom hylsen og penis. Du kan med fordel bruke litt glidemiddel for å sikre 100 forsegling. Pump til du merker god effekt, uten ubehag. Det er ikke om å gjøre å nå høyest mulig trykk, det viktigste er at du merker effekten og kan beholde pumpen på i 5 - 15 minutter uten ubehag.

Spesifikasjoner

 • Lengde: ca. 28,0 cm
 • Lengde, hylse: ca. 20,0 cm
 • Diameter: ca. 6,7 cm
 • Forsegling i silikon, rør i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Max Impact Penispumpe
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Max Impact Penispumpe ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
mikael om Max Impact Penispumpe
Vurdering
Positivt overrasket
Ax82 om Max Impact Penispumpe
Vurdering
Flere cm ekstra både i tjukkelse og lengde. Jeg gleda meg til å vise til kona. Gjett om hun ble ivrig også. Penispumpen her virka langt over forventingen min.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Max Impact Penispumpe
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.