Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Womanizer

Womanizer vibratorer er et revolusjonerende sexleketøy som nærmest har fått en kultlignende status blant kvinner verden over. Vibratoren er vanntett og enkel å vaske. Pleasure Air Technology™ fra Womanizer stimulerer klitoris uten berøring og de mye trykkbølgene gir deg orgasmer du ikke trodde var mulige!
Se vårt brede utvalg som f.eks. Womanizer Duo, Liberty og Premium, for å nevne noen.
Få tips om hvordan å bruke Womanizer og finn den beste Womanizer vibratoren til deg!
Les mer
Sortering: Bestselgere
Vi kan ikke nekte for at sexleketøy har blitt en stadig mer populær del av sexlivet til mange mennesker. Mens det en gang var tabu å snakke om og kjøpe sexleketøy, har det nå blitt en normal del av samfunnet. En av de mest populære sexleketøyene på markedet er Womanizer.
Womanizer er en klitorisstimulator som bruker en teknologi kalt Pleasure Air Technology. Dette betyr at den stimulerer klitoris uten direkte berøring, og i stedet bruker lufttrykk for å skape en sugende følelse. Dette kan føre til intense orgasmer på kort tid, og det har gjort Womanizer til en favoritt blant mange kvinner.

Hvordan Bruke en Womanizer


Vi forstår at det kan være litt forvirrende å bruke en Womanizer for første gang, men det er egentlig ganske enkelt! Følg disse trinnene for å få mest mulig ut av din Womanizer-opplevelse:
1. Lad opp Womanizeren din før bruk. De fleste Womanizere kommer med en USB-lader som du kan koble til en datamaskin eller en strømutgang. Det er viktig å sørge for at Womanizeren er fulladet før du bruker den for første gang.
2. Påfør litt vannbasert glidemiddel på klitorisområdet. Dette vil gjøre opplevelsen mer behagelig og øke følsomheten.
3. Slå på Womanizeren ved å trykke på knappen på toppen av leketøyet. Du vil merke at Womanizeren begynner å vibrere og pulsere.
4. Plasser Womanizerens hode over klitorisområdet. Du vil merke at Womanizeren bruker luftteknologi for å stimulere klitoris uten direkte berøring.
5. Juster Womanizerens intensitetsnivå ved å trykke på knappene på toppen av leketøyet. Start med en lavere intensitet og øk gradvis etter hvert som du blir mer komfortabel.
6. Nyt opplevelsen! Womanizeren vil gi deg en unik og intens orgasmeopplevelse som du aldri har opplevd før.

Fordelene Med Womanizer Sexleketøy

1. Orgasmegaranti


Med Womanizer sexleketøy kan du nesten være garantert en orgasme hver gang. Deres revolusjonerende lufttrykksvibratorer gir en unik stimulering av klitoris som kan hjelpe deg å nå klimaks raskere og enklere enn noen gang før.

2. Variasjon av design


Womanizer sexleketøy finnes i en rekke forskjellige design, slik at du kan finne en som passer perfekt til dine preferanser. Velg mellom forskjellige størrelser og former, og finn den som gir deg mest glede.

3. Diskret og enkel å bruke


Womanizer sexleketøy er diskrete og enkle å bruke. De er laget av høykvalitetsmaterialer og er enkle å rengjøre. Med enkel betjening og stillegående motor kan du nyte en intens orgasme når som helst, hvor som helst.

4. Helsefordeler


Regelmessig bruk av Womanizer sexleketøy kan ha helsefordeler. Det kan redusere stressnivået, øke blodstrømmen og hjelpe deg å sove bedre om natten. I tillegg kan det bidra til å øke selvtilliten og forbedre sexlivet ditt.

5. Bærekraftig valg


Womanizer sexleketøy er et bærekraftig valg. De er laget av høykvalitetsmaterialer og er designet for å vare lenge. I tillegg til å gi deg glede, kan du også føle deg bra med å vite at du gjør et miljøvennlig valg.
Vi håper du nå har fått en bedre forståelse av fordelene med Womanizer sexleketøy. Prøv det selv og opplev en helt ny verden av nytelse!

Ulike Typer Womanizer

Womanizer Starlet


Dette er en av de minste og mest diskrete Womanizer-modellene. Womanizer Starlet er perfekt for deg som ønsker en enkel og effektiv klitorisstimulator. Den har fire forskjellige intensitetsnivåer og er oppladbar. Starlet er den rimeligste modellen.

Womanizer Liberty


Womanizer Liberty er en annen reisevennlig modell som også passer godt for nybegynnere. Den er liten og hendig, og har seks forskjellige intensitetsnivåer. Liberty er også oppladbar og vanntett, og er en av de mest populære modellene.

Womanizer Classic


Womanizer Classic er en tidløs modell som har vært en bestselger i mange år. Den har 10 forskjellige intensitetsnivåer, og en spesiell afterglow-funksjon. Classic er vanntett og oppladbar.

Womanizer Premium


Womanizer Premium er en luksuriøs modell som passer for deg som ønsker det lille ekstra. Den har 14 forskjellige intensitetsnivåer og har også en spesiell Autopilot-funksjon. Premium er oppladbar og vanntett.

Womanizer Duo


Womanizer Duo er en kombinert klitoris- og g-punktsstimulator. Den har 14 forskjellige intensitetsnivåer og 10 ulike vibrasjonsrytmer. Duo er oppladbar og vanntett.

Womanizer OG


Womanizer OG er en ny modell, som stimulerer g-punktet med trykkbølger. Den har 12 intensitetsnivåer og 3 vibrasjonsstyrker. OG er vanntett og oppladbar.

Vi håper denne oversikten har vært nyttig for deg når du skal velge din Womanizer. Husk at alle modellene er laget for å gi deg en unik og intens opplevelse.

Hvordan Rengjøre Din Womanizer


Vi vet at det å rengjøre sexleketøy kan virke som en kjedelig oppgave, men det er viktig for å opprettholde god hygiene og for å sikre at ditt Womanizer sexleketøy fungerer optimalt hver gang du bruker det. Her er noen enkle trinn for å rengjøre din Womanizer:
1. Fjern eventuelle batterier fra Womanizeren før du begynner rengjøringsprosessen.
2. Bruk en mild såpe og varmt vann til å rengjøre Womanizeren. Pass på at du ikke bruker for mye vann, da dette kan skade produktet.
3. Tørk av Womanizeren forsiktig med en ren klut eller håndkle.
4. For en dypere rengjøring kan du bruke en spesialdesignet sexleketøyrens. Følg instruksjonene på flasken nøye.
5. La Womanizeren tørke helt før du bruker den igjen.

Husk å rengjøre din Womanizer etter hver bruk, spesielt hvis du deler den med en partner. Dette vil ikke bare opprettholde god hygiene, men også forlenge levetiden til produktet.
Vi anbefaler også å oppbevare Womanizeren i en ren og tørr oppbevaringspose eller eske for å beskytte den mot støv og skitt når den ikke er i bruk.
Med disse enkle trinnene vil du være på vei til en fantastisk Womanizer-opplevelse!
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!