Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Lakk og lær

Interessert i BDSM eller bare en lærentusiast? Sjekk vårt utvalg av vår sensuelle lakk og lær sortiment!
Lakk og lær er pirrende og gir en opphissende hard og glatt kontrast til det myke og sensuelle. Selv om kanskje du eller dere ikke er fascinert av bondage og fetsih-leker i utgangspunktet, tør vi påstå at dette er noe de aller fleste vil finne glede og inspirasjon i!
Vi har et bredt utvalg av størrelser og stiler, fra de klassiske til de mer spesielle og unike. Enten du er nybegynner eller erfaren med BDSM, så vil vårt utvalg kolleksjon av lakk og lær gi deg muligheten til å utforske dine interesser og begjær. Våre produkter er av høy kvalitet og vil gi deg den ekstra spenningen du leter etter.
I denne kategorien finnes alt dere trenger av klær uansett tidligere erfaring. Bestill nå og få diskret levering rett hjem til deg.
Les mer
Sortering: Bestselgere
Ta gleden til neste nivå med en kombinasjon av glatt lakk og mykt, men slitesterkt skinn. Vår samling av seler, krager og tilbehør laget av materialer av høy kvalitet er perfekte for å få frem din kinky side og utforske dine mest erotiske fantasier. Enten du nettopp har begynt med BDSM eller leter etter nye måter å krydre ting på på soverommet, vil våre lakk- og skinnartikler gi deg et forsprang!
Selene våre omfavner kurvene dine på alle de riktige stedene, mens de gir partneren din mulighet til å ta kontroll. Halsbånd kommer i en rekke stiler fra diskret til dekorativ, slik at du enkelt kan gli inn i din underdanige rolle. Tilbehør som mansjetter, pisker og ballgags laget av belagt lær gir deilig stimulering.
Alle fetisjklærne våre er laget etter de høyeste standarder for komfort, holdbarhet og sikkerhet, slik at du kan overgi deg til øyeblikket. Skli inn i en verden av nytelse der lakkert skinn møter bar hud og fantasier blir til virkelighet. La oss utstyre deg og din partner for å bringe BDSM-drømmene dine ut i livet.
Les mer