Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Womanizer Week 20.05 - 26.05! Fri frakt på din neste Womanizer!Fri frakt på Womanizer til 26. mai!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

RFSU

RFSU er markedsledende på kondomer i Norden, med egne merker som Profil, Thin, Grande og Näkken. RFSU har også ekstra tynne kondomer med en mer hudnær følelse som mange setter pris på. Noen kondomer har også spesialeffekter som for eksempel smak, knotter eller L-arginin som kan forsterke ereksjonen.
Sortering: Bestselgere

Hva er RFSU?


RFSU er en anerkjent produsent av kondomer og seksuelle helseprodukter, med et sterkt fokus på kvalitet, sikkerhet og nytelse. Navnet står for Riksförbundet för Sexuell Upplysning, som på norsk betyr Riksforbundet for seksuell opplysning. De er kjent for sin høye standard, og har i over 80 år levert produkter designet for å fremme trygg og tilfredsstillende sex. Kondomer er et av deres mest populære produkter, kjent for å gi optimal beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer og uønsket graviditet, samtidig som de sørger for maksimal nytelse.

Hvem passer RFSU kondomer for?


RFSU og deres kondomer er designet for alle voksne, uavhengig av seksuell orientering eller preferanse. Om du er i et fast forhold, nyter singellivet, er homofil, heterofil, ung eller gammel, kan RFSU bidra til en tryggere og mer tilfredsstillende seksuell opplevelse. Deres produktutvalg er bredt og variert, og passer for alle som ønsker å ta ansvar for egen og partnerens seksuelle helse.

Unike fordeler og egenskaper


RFSU skiller seg ut med sine høykvalitets kondomer som er både sterke og tynne, noe som gir en naturlig følelse og økt nytelse. De er dermatologisk og elektronisk testet for å sikre maksimal sikkerhet. I tillegg tilbyr RFSU et bredt utvalg av kondomer med ulike egenskaper, som smaksatt, ekstra glidemiddel, større størrelser og tekstur for ekstra stimulering. RFSU er også kjent for sitt arbeid med seksualopplysning og engasjement for seksuelle rettigheter, noe som gir merkevaren en ekstra dimensjon av tillit og troverdighet.

Hvorfor du bør prøve RFSU


Å velge RFSU betyr å velge kvalitet, sikkerhet og nytelse. Uansett hvilken type seksuell aktivitet du foretrekker, har RFSU et produkt som kan forbedre opplevelsen. Fra deres høykvalitets kondomer til deres glidemidler og intimpleieprodukter, bidrar RFSU til å skape en trygg og tilfredsstillende seksuell helse for alle.
Les mer