Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

ROMP

Seksuell frigjøring for deg! Sexleketøy fra ROMP er for den nysgjerrige, den sex-positive, den lekne og den inkluderende. Fantastiske vibrasjoner, intense trykkbølger og rumlende bølger - alt fra skaperen av Womanizer rett hjem til deg!
Sortering: Bestselgere

Hva er Romp?


Romp er en revolusjonerende serie av sexleketøy, inkludert klitorisvibrator og g-punkt vibrator, to spesialdesignede produkter for å stimulere de mest følsomme områdene for kvinner. Klitorisvibratoren er designet for å gi nøyaktig og intens stimulering av klitoris, mens g-punkt vibratoren er buet for å nå det indre g-punktet for dype, kraftige orgasmer.

Hvem passer Romp for?


Ideelle både solo og fir par som ønsker å legge til litt ekstra krydder til sitt intime liv, og ønsker særdeles fokus på klitoris og g-punkt for eksplosive orgasmer.

Unike fordeler og egenskaper


Romp-produktene skiller seg ut med sin innovative design og høykvalitets materialer. Deres vibrator har unike former som passer perfekt mot klitoris og g-punkt, men unik buet form for å nå det skjulte punktene. Begge er laget av kroppssikre materialer og har flere vibrasjonsinnstillinger for å tilpasse din nytelse.

Hvorfor du bør prøve romp


Romp er mer enn bare sexleketøy; det er en invitasjon til å utforske dine dypeste ønsker og oppnå enestående glede. Med sin unike design og funksjoner, vil romp gi deg en seksuell opplevelse som er utenfor det vanlige.
Les mer