Anal Fantasy Collection - Insta-Gaper - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Anal Fantasy Collection - Insta-Gaper

kr 339
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
8335
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fyll deg selv helt opp med Insta-Gaper! Analpluggen utvider seg etter penetrering slik at du før følelsen av å bruke en mye større plugg! Den fleksible pluggen presses sammen før innføring, slik at du slipper ubehag og "oppvarming" med mindre plugger på forhånd.

Insta-Gaper har en smal hals og en bred base som holder pluggen godt på plass. Basen fungerer også som en kraftig sugekopp slik at du kan feste pluggen på alle glatte overflater!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Anal Fantasy Collection - Insta-Gaper
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Anal Fantasy Collection - Insta-Gaper. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Anal Fantasy Collection - Insta-Gaper
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!