pjur Backdoor Analglid 100 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

pjur Backdoor Analglid 100 ml

kr 219
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7459
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Analsex, spesielt av den røffere sorten, krever at man tar mer hensyn for å unngå smerter og ubehag. Backdoor fra pjur er et ekstra tykt silikonbasert glidemiddel med jojoba-ekstrakt som gir god og langvarig glid samtidig som huden blir glattere og mykere. Backdoor er laget for deg som elsker analsex!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • pjur Backdoor Analglid 100 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert pjur Backdoor Analglid 100 ml ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Troms om pjur Backdoor Analglid 100 ml
Vurdering
Beste som du kan bruke viss du knuller jenta di analt..beste vi har prøvd å hun elsker nå analsex etter vi kjøpte denne dette funker for alle i anale leker:)
Erik om pjur Backdoor Analglid 100 ml
Vurdering
Beste glidemiddel ever. Smakløs, langvarig glid, fin som massasjeolje, perfekt å bruke til store dildoer eller smøre inn handen for fisting. Finnes den i liter forpakning? I så fall vil jeg bestille det.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

pjur Backdoor Analglid 100 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!