Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Pjur

pjur er en av verdens mest kjente merkevarer innen glidemidler, massasjeoljer og erotiske kremer. Et godt glidemiddel er den absolutt beste investeringen du kan gjøre for å forbedre sexlivet. pjur har produkter utviklet spesielt for analsex, fetishlek, til sexleketøy og for din helse og velvære.
Sortering: Bestselgere

Hva er pjur?


Pjur er en anerkjent produsent av høykvalitets glidemiddel. En av deres mest populære produkter er analglidemiddelet, som er designet for å gi optimal komfort og ytelse i intime situasjoner. Dette produktet er laget med en unik formel som sikrer langvarig glid uten å være klissete, noe som gir en behagelig og naturlig opplevelse.

Hvem passer pjur glidemiddel for?


Pjur passer for alle som ønsker å forbedre sin intime opplevelse. Deres produkter er også ideelle for de med sensitiv hud, da de er dermatologisk testet og fri for parabener og konserveringsmidler.

Unike fordeler og egenskaper


Glidemiddel fra Pjur er laget for langvarig glid, samtidig som det gir ekstra pleie og beskyttelse til huden. Pjur-produkter er også vannavstøtende, noe som betyr at de beholder sin glidende effekt selv under vann. I tillegg er alle Pjur-produkter laget med medisinsk godkjente ingredienser, og er derfor trygge å bruke med kondomer og sexleketøy.

Hvorfor du bør prøve pjur


Hvis du er på utkikk etter en måte å forbedre din intime opplevelse på, er pjur et utmerket valg. Deres produkter er ikke bare av høy kvalitet, men de er også designet med brukerens komfort og nytelse i tankene. Ved å prøve Pjur, kan du oppdage en helt ny verden av glede og intimitet. Så ikke vent, utforsk vårt utvalg av Pjur-produkter i dag og ta ditt intime liv til et nytt nivå.
Les mer