pjur Backdoor Comfort Analglid 250 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Kampanje

pjur Backdoor Comfort Analglid 250 ml

kr 399
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12454
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Vannbasert glidemiddel med hyaluronan for ekstra fuktighet, laget spesielt for analsex! Et godt glidemiddel er viktig for god sex, det gjelder spesielt for analsex - ingen naturlig fuktighet og en trang åpning krever gode hjelpemidler.

pjur Backdoor er en av våre absolutte bestselgere, nå har pjur lansert Backdoor Comfort - et vannbasert glidemiddel med hyaluronan som tilfører ekstra fuktighet og gjør opplevelsen mer behagelig. Vannbaserte glidemidler anbefales ved bruk av sexleketøy, ser du etter et godt glidemiddel til din buttplug eller lignende anbefaler vi pjur Backdoor Comfort.

Kampanje

Kjøp pjur Backdoor Comfort Analglid 250 ml og få pjur Desinfect 100 ml gratis på kjøpet! Desinfect er antibakteriell hud- og håndvask uten alkohol for økt komfort.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • pjur Backdoor Comfort Analglid 250 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert pjur Backdoor Comfort Analglid 250 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

pjur Backdoor Comfort Analglid 250 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
X
Norges mest solgte adventskalender for voksne - kun hos Nytelse.no!