pjur Original 250 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

pjur Original 250 ml

kr 379
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7458
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

pjur Original er et av verdens mest solgte silikonbaserte glidemidler. Silikon trekkes ikke inn i huden og tørker derfor ikke ut selv ved heftig lek, Original kan også brukes som massasjeolje med sin fløyelsmyke effekt på huden. Ser du etter et godt glidemiddel som holder lenge og gir deilig glid uansett hva dere skulle finne på er pjur Original en solid anbefaling fra oss!

Spar penger ved å kjøpe en 250 ml tube! Anbefales spesielt til deg som bruker Original som massasjeolje.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • pjur Original 250 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert pjur Original 250 ml ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Badabing om pjur Original 250 ml
Vurdering
Uten tvil det beste glidemiddelet vi har prøvd! God glid som varer lenge! Ikke klissete, og lett å vaske vekk etterpå! Litt dyrt, men det er det jammen verdt💦
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

pjur Original 250 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!