Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Hueman

Er du klar for en utfordring? Hueman oppfordrer deg til å tøye grensene og forlate komfortsonen med en kolleksjon inspirert av verdensrommets uendelige opplevelser.
Sortering: Bestselgere
Oppdag gleden ved anallek! Hueman tilbyr et bredt utvalg av premium analleketøy og prostatastimulatorer for menn. Finn den perfekte buttpluggen, analkulene eller penisringen for å ta leken din til neste nivå. Analpluggene kommer i en rekke størrelser, former og materialer for å passe dine preferanser og erfaringsnivå. Nybegynnere kan starte med små, grunnleggende plugger mens avanserte brukere kan glede seg over større, mer spesialiserte alternativer.
Prostatastimulering kan forsterke orgasmer og seksuell nytelse, så ikke gå glipp av det. Våre prostatavibratorer har buede skaft og buede ender spesielt designet for å treffe p-punktet ditt. Vibrerende prostatavibratorer masser prostata forsiktig fra innsiden, og gir deg bølger av intens nytelse.
Legg til en penisring til sexaktene dine for å gjøre nytelsen enda sterkere. penisringene forsinker ejakulasjonen og forsterker orgasmer ved å begrense blodstrømmen.
Enten du bare er nysgjerrig eller en erfaren entusiast, har Hueman de perfekte analekene for å tilfredsstille deg. Bla gjennom vårt brede utvalg av buttplugger, analkuler, prostatavibratorer og penisringer i dag og ta leken til et nytt spennende nivå!
Les mer