Fifty Shades of Grey - Something Forbidden Buttplug - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fifty Shades of Grey - Something Forbidden Buttplug

kr 219
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
6937
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Utforsk nye former for nytelse med den klassiske analpluggen i myk og hudvennlig silikon. Perfekt for deg som vil prøve noe nytt! Something Forbidden er designet for deg som ikke har mye erfaring med analstimulering fra før. Den myke pluggen starter forsiktig og blir gradvis tykkere jo lenger inn den kommer. En hendig ring på enden gjør det enkelt å dra i pluggen for ekstra stimulering.

Dette produktet er en del av Fifty Shades of Grey - The Official Pleasure Collection. Alle produktene i serien er designet i England og godkjent av forfatteren E.L. James.

Spesifikasjoner

 • Analplugg fra Fifty Shades of Grey
 • Lengde, stav: ca. 7 cm
 • Tykkelse: ca. 2,2 cm på det tykkeste
 • Something Forbidden er laget i hudvennlig silikon.

Inkludert i esken

 • Fifty Shades of Grey - Something Forbidden Buttplug

Anbefalt tilbehør til Fifty Shades of Grey - Something Forbidden Buttplug

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Something Forbidden Buttplug ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kathy om Fifty Shades of Grey - Something Forbidden Buttplug
Vurdering
Veldig deilig, passer bra for nybegynnere som vil utforske litt. Vær imidlertid klar over at ringen som er utenfor ikke holder den på plass alene, den er liten nok til å forsvinne inn om det oppstår vakum, og det er IKKE spesielt deilig. Hold den på plass med fingrene, det er mitt tips :)
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Something Forbidden Buttplug
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!