Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Testfavoritt!

Teazers multiverktøy for par

kr 549
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12976
 • Uvanlig intens stimuli for dere begge!
 • 10 ulike bruksområder!
 • Kan brukes av alle typer par!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Svært intenst stimuli dere kan nyte samtidig - eller hver for dere!

Produktinformasjon

Ett leketøy – flere måter å nyte sammen på! Om man ønsker å bli stimulert av kraftige vibrasjoner samtidig, eller la partneren nyte de dype vibrasjonene under oralsex, vil man bli overrasket over effekten Teazers multiverktøy gir!

«Jeg har sett mange parvibratorer, men aldri noen som fungerer SÅ godt på SÅ mange ulike måter. Se hverandre inn i øynene mens dere kjenner hvordan leketøyet tilfredsstiller dere begge, samtidig».

- Tonje, produktekspert

Med denne unike parvibratoren kan dere begge glede dere over et spennende nytt leketøy! Den kan tres rundt penis under onani, slik at endene på "armene" presser mot prostata gjennom huden og man opplever en annen stimuli enn man er vandt til. Man kan også ha den rundt penis under samleie, for å forvandle penis til en vibrator! De vibrerende armene kan da rettes mot hennes klitoris og hun vil oppleve en uvanlig intens stimulering.
Teazers multiverktøy kan brukes på mer enn 10 ulike måter og du vil få med flere tips i pakningen.

Teazers multiverktøy for par har én vibrator i hver "arm" noe som gjør den ekstra intens og gir en uvanlig presis stimulering av de mest følsomme punktene. Den er dekket i silkemyk silikon, kan brukes i dusjen (sprutsikker) og har 10 ulike vibrasjonsmoduser. Teazers har god batteritid og kort ladetid, lager lite støy og har en veldig god motor som gir heftige vibrasjoner.

Teazers multiverktøy for par er oppladbar med den medfølgende USB-kabelen. Bruk en vibratorrens etter bruk for å rengjøre leken.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

 • Teazers Partner Multifun Parvibrator
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Teazers multiverktøy for par ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Chris87 om Teazers multiverktøy for par
Vurdering
Tar litt tid før man skjønner, men når man gjør vil dama takke deg til evig tid. Prøvde under suging også, det dirra litt i fjeset hennes, men for meg var det veldig deilig
Mona om Teazers multiverktøy for par
Vurdering
å HERREGUD!! som cowgirl vil jeg si at denne var over alt annet vi har prøvd. Ja, man kan bruke den på mange måter, men med meg sittende på topp var aller best
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Teazers multiverktøy for par
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.