Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fantasy X-tensions

Gjør din penis om til en ekte sexmaskin med Fantasy X-Tensions fra Pipedream! X-Tensions penishylser kommer i flere lengder og tykkelser, velg den som passer deg og din partner best - så kan du gi alt du har, og mer til! Hver hylse er myk og elastisk slik at den tilpasser seg din lengde og tykkelse.
Sortering: Bestselgere
Fantasy X-Tensions har alt menn trenger for en oppgradert opplevelse! Penishylsene fra Fantasy X-tensions er designet for komfort, diskresjon og for å maksimere nytelsen. Enten du leter etter ekstra lengde, omkrets eller tekstur, har vi den perfekte hylsen for deg!
Fantasy X-Tensions premium penishylser er laget av kun den høyeste kvalitet silikon og andre kroppssikre materialer. De er diskré, enkle å rengjøre og perfekt formet for å tilpasse seg dine unike konturer. Ta på deg en av våre Fantasy X-Tension-hylser for en opplevelse som går utover det vanlige. Få 5-10 ekstra centimeter øyeblikkelig, og nyt intense opplevelser som forsterker hver berøring og følelse.
Vi tilbyr et bredt utvalg av Fantasy X-Tension-stiler som dekker ethvert ønske. Velg mellom realistiske, vibrerende, ulike teksturer, og hylser med og uten ballestropper. Hylsene er ultra-stretcy og slitesterke, og kan bidra til å øke din selvtillit og åpne deg for nye muligheter.
Oppgrader opplevelsen din i dag med høykvalitets penishylser fra Fantasy X-Tensions. Produktene er designet for å maksimere din nytelse og hjelpe deg å oppleve opplevelser du aldri trodde var mulig.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!