Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

PDX Elite

PDX Elite fra Pipedream gir deg sexleketøy for menn som setter pris på avanserte funksjoner og effektiv stimulering. Den klassiske onanihylsen er oppgradert med vibrasjoner, luftputer, sugeeffekter og automatisk pumping for en bedre og mer intens opplevelse.
Sortering: Bestselgere
Oppdag et nytt nivå av nytelse med masturbatorer og herrevibratorer fra PDX Elite. Deres masturbatorer er designet for å gi en opplevelse som føles akkurat som den ekte varen, og hjelper til med å forbedre dine solo-økter ved å tilby naturtro opplevelser og stimulering.
PDX Elite den perfekte masturbatoren for å ta soloøktene dine til neste nivå. PDX Elite masturbatorer og herrevibratorer har kroppssikre, ikke-porøse materialer og hygieniske design som er enkle å rengjøre. I tillegg tilbyr mange av masturbatorene justerbare sugefunksjoner og pulseringer for en virkelig tilpassbar opplevelse.
Hvis du leter etter intense sensasjoner og maksimal nytelse, leverer PDX Elite og vel så det! De ultrarealistiske interne og eksterne designene etterligner følelsen av en intim partner for å gi uovertruffen tilfredsstillelse. Så ikke nøy deg med vanlige sexleketøy, løft din egen nytelse med en av PDX Elite innovative sexleketøy til menn. Oppdag stimulering på neste nivå som vil gjøre deg helt fornøyd og lengte etter mer.
Les mer