KIIROO FeelNew Refreshing Powder 100 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

KIIROO FeelNew Refreshing Powder 100 ml

kr 106 kr 139
Spar 23%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12546
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Gjør din KIIROO-sleeve som ny!

Produktinformasjon

KIIROO FeelNew Refreshing Powder gjør dine KIIROO-hylser som nye igjen! Du fåt tilbake den silkemyke realistiske følelsen på 1-2-3 med dette pulveret lager av maisstivelse.

For å påføre fjerner du hylsen fra kapselen sin og skyller den godt under rennende vann og bruker leketøyrens. Deretter lar du hylsen lufttørke til den er helt tørr. Når hylsen har tørket dekker du den med et tynt lag med KIIROO FeelNew Refreshing Powder.

Spesifikasjoner

  • Volum: 100 ml
  • Materiale: 100 % maisstivelse

Inkludert i esken

  • KIIROO FeelNew Refreshing Powder 100 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert KIIROO FeelNew Refreshing Powder 100 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

KIIROO FeelNew Refreshing Powder 100 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!