Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Womanizer Week 20.05 - 26.05! Fri frakt på din neste Womanizer!Fri frakt på Womanizer til 26. mai!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

The Handy

The Handy er et revolusjonerende sexleketøy for menn! Utviklet i Norge av ingeniører med erfaring fra forsvarsbransjen. The Handy simulerer følelsen av at noen andre bruker hånden eller munnen på deg. Avansert teknologi og smarte funksjoner gjør The Handy bedre enn noen annen sexmaskin for menn.
Sortering: Bestselgere
The Handy runkemaskin er et must-have-leketøy for menn som søker en forbedret soloopplevelse. Denne innovative masturbatoren tilbyr hyperrealistiske opplevelser som vil gjøre deg fornøyd gang på gang. Strykebevegelsene etterligner en erfaren elsker med presisjon og følelse som ingen mennesker kan matche.
Enten du leter etter en rask utløsning eller en utvidet økt, leverer runkemaskinen The Handy det ultimate innen behagelig stimulering. Den fløyelsmyke hylsen gir skånsom, men fast følelse for en opplevelse utenfor fantasien. De justerbare hastighetene lar deg sette den perfekte rytmen for å ta deg til nye høyder av nytelse.
Den hendige runkemaskinen er diskret, enkel å bruke og rengjøre. Påfør ganske enkelt vannbasert glidemiddel på den indre hylsen, juster hastigheten til din foretrukne innstilling og opplev enestående stimulering. Det ergonomiske designet sikrer komfort under lengre økter, mens de intuitive knappene tillater privat nytelse.
Hvis du leter etter en forbedret soloopplevelse som vil ta deg til nye høyder, er denne hendige runkemaskinen løsningen. Nyt deg selv på et helt nytt nivå med de konsekvente rykkene og hyperrealistiske følelsene dette innovative leketøyet gir. Opplev følelsene til en erfaren elsker uten problemer eller restriksjoner fra en ekte partner - den hendige runkemaskinen er designet for å tilfredsstille selv den mest kresne mann!
Les mer