Tenga Spinner 03 SHELL - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Tenga Spinner 03 SHELL

kr 449
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
10626
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Snurrende onanihylse til knallpris! 03 SHELL er ekstra trang og intens.

Produktinformasjon

Tenga Spinner er en onanihylse uten om det vanlige - et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned! Hånda blir aldri det samme etter dette!

Tenga Spinner har et diskré design og en kjekk oppbevaringsboks som også fungerer som tørkestativ etter bruk. De tre ulike modellene i Spinner-serien har ulike egenskaper; SHELL er den mest realistiske hylsen i serien med tykkere kanter som simulerer vanlig sex. SHELL er ekstra trang for deg som liker å måtte presse på litt. Det gjennomsiktige designet er også perfekt for par som vil prøve noe nytt sammen.

Ser du etter noe enkelt og rimelig som gjør sex på egen hånd mye bedre er Tenga Spinner noe for deg. Her får du en komplett pakke, Tenga har til og med inkludert en prøvepakke på deres eget Hole Lotion glidemiddel!

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra Tenga
 • Maks. lengde: ca. 17,0 cm
 • Maks. diameter: ca. 5,5 cm
 • Materiale: Elastomer, deksel i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Tenga Spinner 03 SHELL
 • Prøvepakke med Tenga Hole Lotion Glidemiddel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Tenga Spinner 03 SHELL ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kalle Navn om Tenga Spinner 03 SHELL
Vurdering
Min beste venn. Fantastisk produkt. Kom etter bare 2 minutter første gangen jeg brukte den (sammen med en prostatavibrator). Med denne alene bruker jeg ikke mange minuttene, men du og du så deilig. Og så passer den helt perfekt for en penis som ikke er større en gjennomsnittet.
Anna om Tenga Spinner 03 SHELL
Vurdering
Kjøpte denne for å overraske kjæresten og han elsket den! Et av mine beste kjøp av leketøy til mannen :)
Kriss om Tenga Spinner 03 SHELL
Vurdering
Jeg må bare si et par ord om denne! Den ser så kjip ut på bilde, men gir meg så mange deilige øyeblikk. Den spinner rundt penis når du bruker den. Det er en utrolig sensasjon!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Tenga Spinner 03 SHELL
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!