Arcwave Voy masturbator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Arcwave Voy masturbator

kr 989
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12646
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Intens stimulering - intense orgasmer!

Produktinformasjon

Arcwave Voy er en førsteklasses kompakt onanihylse laget av kvalitetsmaterialer, og som kommer med en justerbar passform og smart teknologi. Juster trangheten for å skape en unik opplevelse på veien mot en kraftig orgasme.

Voy ble skapt for moderne sexleketøybrukere som søker nye sensasjoner og innovativ nytelse. Forskning viser at mottakere i huden på penis reagerer særlig godt på trykk – noe andre sexleketøy ikke tar hensyn til. Voy benytter seg av den nyeste forskningen for å stimulere disse reseptorene med et unikt tranghetsjusterende system (TAS), som gir en perfekt passform for alle størrelser og fasonger.

Arcwave har en unik TAS-funksjon som er designet for å stimulere spesifikke nytelsessensorer. De svært sensitive Merkel-Ranvier-reseptorene i penis gir nytelse når de utsettes for trykk. Når de blir stimulert på riktig måte, gir det en helt ny, deilig sensasjon – og dette gjør Voy mer intens enn vanlig onanering.

Vri TAS-ringen for å for å justere trykket på penis og tilpasse nytelsen. Du kan velge mellom 8 forskjellige innstillinger, så det er enkelt å finne riktig passform og sensasjon. Hold fast.

Det er enkelt å holde Voy frisk og ren. Arcwaves banebrytende CleanTech-silikon er superjevnt, hygienisk og slitesterkt, men er også svært fleksibelt og passer alle penisstørrelser. Den presise ingeniørkunsten bak materialet gir overflaten en overlegen finish.

Voy er designet for å passe perfekt i hånden. Den ergonomiske utformingen gjør den svært enkel å håndtere og gir deg alltid et perfekt grep. Det slanke designet gjør det også mulig å oppbevare leketøyet enkelt og diskre i en skuff i nattbordet.

Det har aldri vært enklere å oppbevare leketøyet. Voy kommer med to beskyttelseslokk med ventilasjonskanaler, slik at Voy tørker raskt og holder seg i god stand. Beskyttelseslokkene bidrar til å gi Voy et stilig design som kan stilles ut hvor som helst.

Brukere har dette å si om Arcwave Voy:

«Veldig intens stimulering. Veldig intens orgasme.»

«Jeg ble overrasket over hvor myk den var og den brede åpningen. Jeg har aldri følt noe slikt før.»

«Akkurat passe trang og med mye rom for variasjon, noe som ikke er mulig med hånden.»

«Jeg liker hvordan den kan gi meg den samme nytelsen som andre penisstimulatorer, men er mindre og har et finere design.»

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra Arcwave
 • Lengde: ca. 14 cm
 • Bredde: ca. 9,3 cm
 • Diameter, innside: ca. 8,5 cm
 • Materiale: Silikon

Inkludert i esken

 • Arcwave Voy kompakt onanihylse
 • Arcwave vannbasert gildemiddel, 10ml
 • Brukermanual
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Arcwave Voy masturbator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Arcwave Voy masturbator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!