Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Avant

Avant gir deg elegante kurver og stimulerende, håndlagde former i hygienisk silikon. Alle dildoene fra Avant har en kraftig sugekopp for fantasifull lek eller bruk med strap-on belte. Avant Platinum Cured Silicone er uporøs, enkel å rengjøre og fløyelsmyk mot huden.
Sortering: Bestselgere

Hva er Avant?


Avant er et merke som er kjent for å produsere høykvalitets sexleketøy, spesielt kjent for sine dildoer. Med en perfekt blanding av estetikk og funksjonalitet, er Avant-dildoer er kjent for deres unike design, fargerike, ikke-realtistiske utseende og kroppsvennlige materialer.

Hvem passer Avant og dildo for?


Avant passer for alle voksne, men er spesielt populære blant de som verdsetter kvalitet, komfort og design. Er du på utkikk etter en høykvalitetsdildo, men ønsker ikke det realistiske utseende som flere andre dildo-merker tilbyr? Da er kanskje Avant perfekt for deg.

Unike fordeler og egenskaper


Avant-dildoer skiller seg ut fra mengden med sine unike design og farger. Hver modell er håndlaget og har sitt eget særegne utseende, noe som gjør dem til et kunstverk i seg selv. De er laget av silikon av høy kvalitet, noe som gjør dem kroppssikre, hypoallergeniske, og enkle å rengjøre. Dessuten er de fleksible og har en solid base, noe som gjør dem kompatible med de fleste strap-on seler.

Hvorfor du bør prøve Avant


Avant-dildoer er mer enn bare et sexleketøy, de er et uttrykk for individualitet og personlig nytelse. Ved å velge Avant, får du ikke bare et høykvalitetsprodukt, men også en unik opplevelse som kan forbedre både din solo-lek og intime stunder med partneren din. Med Avant, kan du utforske dine innerste fantasier og oppdage nye høyder av seksuell tilfredsstillelse.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!